menuGucca.dk - Logo

Red - Blu-Ray

Engang var Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) og Victoria (Helen Mirren) CIAs bedste og mest betroede agenter. Men de hemmeligheder, de engang kendte til, har lige... Læs mere.
69,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Engang var Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) og Victoria (Helen Mirren) CIAs bedste og mest betroede agenter.

Men de hemmeligheder, de engang kendte til, har lige aflyst pensionen og gjort dem til CIAs vigtigste mål. Da de tilsyneladende pludselig er skyde-skiver til umiddelbar eliminering, tvinges de til atfinde de gamle arbejdsredskaber frem igen og bruge deres samlede evner og erfaring, og samarbejde for at holde sig et skridt foran deres dødsensfarlige forfølgere og holde sig i live.

Deres eneste chance for at standse jagten og redde livet, er at begive sig på en næsten umulig rejse fra kyst til kyst, for derefter at trænge ind i CIAs mest hemmelige arkiver og afsløre en af de mest hemmeligstemplede konspirationer nogensinde.

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2010
GenreKomedie Action
Spillelængde111 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørRobert Schwentke
SkuespillereKarl Urban Morgan Freeman John Malkovich Bruce Willis Helen Mirren Mary-Louise Parker Rebecca Pidgeon Randy Wade Kelley Jaqueline Fleming Chris Owens
Manuskript afJon Hoeber Erich Hoeber
Skrevet afWarren Ellis Cully Hamner
Billedeformat1080P High Definition
LydformatDolby Digital 5.1 (Dts Hd)
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Blu-Ray Film - Dansk Udgave
TagsRed, Blu-Ray


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse