menuGucca.dk - Logo

Redenhair - Hårserum Mod Hårtab - Hair Generator Serum 200 Ml

Hair Regenerator Maintenance Serum fra Redenhair er designet til at bevare volumen i dit hår, reducere hårtab og stimulere den konstante vækst opnået efter eventuel behandling. En kombination af... Læs mere.
359,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Hair Regenerator Maintenance Serum fra Redenhair er designet til at bevare volumen i dit hår, reducere hårtab og stimulere den konstante vækst opnået efter eventuel behandling.

En kombination af ??ingredienser af naturlig oprindelse stimulerer de biologiske processer, der er involveret i udviklingen af ??hårsækkene og forlænger deres vækst, samtidig med at hårtabsfasen (telogenstadiet) reduceres. Redenhair har specielt designet dette produkt til at kunne opretholde det oprindeligt opnåede volumen og fortsat stimulere hårvækst.

Takket være kombinationen af ??aktive stoffer, der er opløst i en rosmarin-vandcreme og omhyggeligt udvalgt til deres gavnlige egenskaber for sundt hår, er serummen i stand til at beskytte hårfibre og forhindre forringelse af keratin forårsaget af solstråling og forurening.

Ud over alle de aktive stoffer, det indeholder, har serummen kobber tripeptid - det innovative, velkendte peptid, der øger hårets strukturelle styrke og øger forøgelsen af ??follikulære celler.

Fakta

GenreHårpleje Hårkur
MærkeRedenhair
TagsHår Serum, Hårserummer, Serum Til Hår, Hår Tab, Tab Af Hår, Redenhair, Hårpleje


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse