menuGucca.dk - Logo

Rejsen Til Amerika / An American Tail - 1-4 - DVD

17 anmeldelser
Obs: sangene er med engelsk tale.  Rejsen Til Amerika Håbet om endelig at komme væk fra fattigdom og væmmelige katte gør, at musefamilien Muskowitz beslutter at emigrere til Amerika. Under... Læs mere.
129,95 kr
 • Ikke på lager
 • Levering: 3-15 hverdage
 • 30 dages returret

Obs: sangene er med engelsk tale. 

Rejsen Til Amerika

Håbet om endelig at komme væk fra fattigdom og væmmelige katte gør, at musefamilien Muskowitz beslutter at emigrere til Amerika. Under rejsen over Atlanten, bliver lille Fievel skyllet overbord og flyder på må og få ind i New Yorks havn. Til sin forskrækkelse opdager den lille mus, at der lurer mange farer i det nye hjemland... og gaderne er ikke lavet af ost - som han var blevet fortalt!

Rejsen Til Amerika 2 - Fievel I Det Vilde Vesten
Steven Spielberg præsenterer ej dejlig fortsættelse til Fievels eventyr, den modige mus, som betog ethvert hjerte i Rejsen Til Amerika. Familien Muskowitz opdager hurtigt, at Amerika ikke er den rene idyl. De bor i en ussel baggård i Bronx. Her er gaderne ikke fulde af ost men af katte, der angriber, og det er stadig en kamp at skaffe mad på bordet. Familien Muskowitz bliver lokket vestpå af den onde gentleman-kat Kat E. Vræl. Men Fievel opdager hans sande plan, nemlig at bruge dem alle til muse-burgere. Fievel slår sig sammen med sin trofaste ven vegetarkatten Tiger. De vil sammen med den legendariske sherif Wylie Brup bekæmpe kattebandens grusomme plan.

Rejsen Til Amerika 3 - Skatten På Manhattan
Din yndlingsmus er tilbage i et spændende eventyr. Sammen med hans familie og alle hans venner er Fievel tilbage i jagten på mere sjov, mere berømmelse og en begravet formue! Hr. Muskewitz arbejder på den grådige Guldgals fabrik og tænker meget på, om familien nogensinde vil komme ovenpå og realisere deres amerikanske drøm. Men Fievel har en plan, der kan gøre dem rige. Med hjælp fra sin ven Tony og sin gamle misseven Tiger opdager Fievel et mystisk skattekort, som leder dem frem til en magisk og hemmelig verden under byen. Der møder den tapre lille mus og smukke prinsesse Cholina, som har nøglen til den rigtige skat - håbene og drømmene om en bedre fremtid.

Rejsen Til Amerika 4 - Fievel Og Monstermysteriet
En ny spændende film med Fievel og de andre figurer fra Rejsen Til Amerika. Hvem eller hvad er det mystiske monster, som skræmmer livet af alle mus på Manhattan? Følg med Fievel Muskewitz, når han sammen med stjernereporteren Nellie Brie fra "The Daily Nibbler", Tanya, Tony og katten Tiger prøver at løse mysteriet om det frygtindgydende monster. En opgave, der ikke bliver nemmere, da resten af familien Muskewitz bortføres og holdes til fange i kloakkerne. Tony får pludselig et tip, som kan føre dem til Manhattan-monsterets gemmested. Adressen viser sig at være et stort gammelt forladt hus. Kan det være en fælde?

Fakta

Oprindelig titelAn American Tail 1-4
SerieRejsen Til AmerikaRejsen Til Amerika - Film
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1986
GenreBox-Sæt Til Børn
Spillelængde297 Min.
Censur7
SprogEngelsk, Dansk, Norsk, Svensk, Finsk
UnderteksterIngen
InstruktørDon Bluth
SkuespillereChristopher Plummer Nehemiah Persoff Hal Smith Erica Yohn Amy Green Phillip Glasser John Finnegan Will Ryan
Manuskript afJudy Freudberg Tony Geiss
Skrevet afJudy Freudberg Tony Geiss David Kirschner
BilledeformatWidescreen 1.85:1
LydformatDolby Digital 5.1, Dolby Digital 2.0
ProduktionslandUsa
Antal DVD4
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsRejsen Til Amerika / An American Tail , Dvd, MovieKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Rejsen Til Amerika / An American Tail - 1-4 DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 17 bedømmelser og 13 anmeldelser

Skriv anmeldelse


 • Jeg købte denne boks i den tro at den var på dansk (som VHS filmene), desværre er sangene på engelsk, det ødelægger hele oplevelsen af filmen. Da sangene for det meste er en del af samtalerne


 • Top service.


 • Har indtil videre kun set 1 af filmene og drn var fin, men er rigtig skuffet over at sangene ikke er på dansk når talen er. For mig var det vigtigt at sangene var danske som da jeg så den som barn!

  Service og levering var god!


 • Hurtig ekspedition og god pris. Faktisk billigere at købe disse 4 DVD'er, end at leje dem på Blockbuster.


 • De kan varmt anbefales fra 4 års alderen.... sammen med en voksen.


 • Efter at havet ledt efter denne film jeg så, så meget som lille, blev jeg lidt skuffet af det eneste sprog som ikke havde både tale og sange på samme sprog, var den danske. Har jeg bare været uheldig eller er alle sådan? For så ville det være en god ide at skrive det i jeres beskrivelse af produktet.


 • Elskede de film som barn. Fandt den endelig herinde, men til min store skuffelse er alle sangene på den første film på engelsk.


 • En god serie af film, der handler om at holde sammen trods forskellighed.


 • super god serie og er glad


 • Alt forløb efter planen


 • Hurtig levering af nogle virkelig gode tegnefilm, jeg ikke har set længe.


 • Har ikke givet gaven endnu.. Så ingen kommentarer endnu


 • Den er super god denne tegnefilm.....elsker tegnefilm sagtens alt befale den