menuGucca.dk - Logo

Remnant: From The Ashes - PS4

Remnant: From The Ashes er et third-person overlevelses action-shooter, der udspiller sig i en postapokalyptisk verden, der er hærget af horder af dødelige fjender og episke bosser. Verden er... Læs mere.
269,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 17/03/2020
  • 30 dages returret

Remnant: From The Ashes er et third-person overlevelses action-shooter, der udspiller sig i en postapokalyptisk verden, der er hærget af horder af dødelige fjender og episke bosser.

Verden er blevet kastet ind i kaos af en ældgammel ondskab fra en anden dimension. Menneskeheden kæmper for at overleve, men de besidder teknologien til at åbne portaler til andre verdener og alternative virkeligheder. Du må rejse gennem disse portaler for at løse mysteriet om hvor ondskaben kom fra, finde ressourcer for at overleve og kæmpe imod for at skabe fodfæste for menneskeheden at genopbygge.

Udforsk dynamisk genererede verdener, der ændrer sig hver gang du spiller, fyldt med mere end 100 sorter af dødelige fjender og 20 episke bosser at bekæmpe ved brug af et fantastisk våbenarsenal, rustning og særlige modifikationer, du kan bruge til at tilpasse dig enhver situation.

Se mere i:

Fakta

PlatformPs4
Udgivelsesdato17/03/2020
GenreActionRpg
ProducentGun Media
TagsRemnant: From The Ashes, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playtation4


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse