menuGucca.dk - Logo

Rocketbook - Everlast - Lettersize - 21X27 Cm

Vi introducerer Rocketbook Everlast Notebook - giver en klassisk pen og papiroplevelse, men alligevel bygget til den digitale tidsalder. Rocketbook-sider føles som almindeligt papir, og du skriver... Læs mere.
289,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Vi introducerer Rocketbook Everlast Notebook - giver en klassisk pen og papiroplevelse, men alligevel bygget til den digitale tidsalder.

Rocketbook-sider føles som almindeligt papir, og du skriver med en behagelig Pilot Frixion-pen. Skriv blot på de genanvendelige sider, og scan derefter ved hjælp af Rocketbook-appen for at sende dine noter til skyen.

Bunden af siderne er mærket med QR-koder, hvilket betyder, at Rocketbook-appen genkender sidetal, hvilket gør det muligt for dine noter at uploade i den rigtige rækkefølge. Designet kan prale med stiplet papir, som giver dig mulighed for at skrive og tegne med fuld nøjagtighed og præcision.

Rocketbook Everlast genanvendelig notesbog er kompatibel med enhver pen, markør eller markør fra Pilot FriXion-serien og har bare brug for 15 sekunder til blækket tørrer, så det kan binde sig til de specialiserede sider. Når du har scannet dine noter ved hjælp af en smartphone, kan siderne tørres rene - alt hvad du behøver er en fugtig klud.

Specifikationer:

  • 32 Genanvendelige sider
  • Gratis Rocketbook-app, der tillader hurtig og nem upload til Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, Slack, iCloud og e-mail
  • Miljøvenlig - ikke mere spild af papir
  • Symbolsystem gemmer automatisk dine noter på det rigtige sted

Fakta

GenreSkole Notesbog
Anbefalet alderFra 8 År
TagsRocketbook, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse