menuGucca.dk - Logo

Roma - Blu-Ray

Med sin ottende og mest personlige film, genskabte Alfonso Cuarón det tidlige 1970-talls Mexico City, hvor han voksede op. Han fortæller om en voldsom periode i en middelklassefamilies liv gennem... Læs mere.
129,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Med sin ottende og mest personlige film, genskabte Alfonso Cuarón det tidlige 1970-talls Mexico City, hvor han voksede op. Han fortæller om en voldsom periode i en middelklassefamilies liv gennem oplevelserne fra Cleo (Yalitza Aparicio), hushjælpen der holdt sammen på husstanden. 

Cleo har ansvaret for pasningen af fire små børn, der er forladt af deres far, og hun løfter opgaven med største hengivenhed, til trods for at hendes eget liv rystes af personlige og politiske omvæltninger.

Roma er skrevet og instrueret af Cuarón og er meget mere end blot en film. Der er lagt en stor kærlighed og oprigtighed i arbejdet, der på smukkeste vis kombinerer sort/hvid biografi, et fordybende soundtrack og en blanding af professionelle og ikke-professionelle skuespiller talenter, der til sammen sætter rammen om forfatterens minder om en kompliceret verden og hans hyldest til kvinden der opfostrede ham. 

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2018
GenreDrama
Spillelængde135 Min.
Censur15
SprogSpansk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Tysk, Fransk
InstruktørAlfonso Cuarón
SkuespillereYalitza Aparicio Marina De Tavira Diego Cortina Autrey Carlos Peralta Marco Graf Daniela Demesa Nancy García García Verónica García Andy Cortés Fernando Grediaga Jorge Antonio Guerrero José Manuel Guerrero Mendoza Latin Lover Zarela Lizbeth Chinolla Arellano José Luis López Gómez Edwin Mendoza Ramírez
Manuskript afAlfonso Cuarón
Skrevet afAlfonso Cuarón
Billedeformat2.39:1, 1080P High Definition
LydformatDolby Digital 5.1
ProduktionslandSpanien
FormatRegion 2 Blu-Ray Film - Dansk Udgave
IMDBIMDBFilmen på IMDB (Åbner i et nyt vindue)
TagsRoma, Blu-Ray


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse