menuGucca.dk - Logo

Saints Row 2 Classic - Xbox 360

Gør dig klar til flere missioner, aktiviteter, afledninger, ræs, våben, fartøjer, tilholdssteder, bykvarterer og indretninger end nogensinde før. Der er gået fem år siden dit tidligere... Læs mere.
29,95 kr
Før: 49,95 krSpar 20,00 kr (40%)
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Gør dig klar til flere missioner, aktiviteter, afledninger, ræs, våben, fartøjer, tilholdssteder, bykvarterer og indretninger end nogensinde før.

Der er gået fem år siden dit tidligere Saints-hold forrådte dig. Da du for første gang siden den skæbnesvangre dag vågner fra koma, ser du at Stilwater, som du engang styrede, er i kaos.

Ukendte bander har overtaget dit territorium, rivaliserende fraktioner har overtaget dine forretninger og pengehungrende organisationer har ødelagt din engang stolte bolig på 3rd Street. Forladt og fuld af ar leder du nu efter en plastikkirurg for at begynde et nyt liv i Stilwaters gader.

Respekt kan kun optjenes i Stilwater, og det kræver en livsstil, der reflekterer din unikke personlighed. Dit hjem, dit crew, og din karakter definerer hvem du er på gaderne, og hvordan du bliver opfattet.

Det image, som du udstråler, er lige så vigtigt, som de beslutninger, du træffer, i en by, der er styret af falsk bravado og impulsiv adfærd. Den eneste konstant er kravet om en identitet, der reflekterer din individualitet og som er bakket op af din gøp.

Spil som fuldt tilpassede figurer, hvad enten det er mænd, kvinder eller noget midt imellem. Fartøjer kan tilpasses visuelt såvel som tunes i deres performance.
Konkurrencepræget multiplayer mode udvider grænserne for fordybelse i et levende Stillwater miljø, der er fuldt befolket med politi, uskyldige tilskuere og rivaliserende banderMere end 40 historie-missioner finder sted i en transformeret Stilwater, der er blevet mere end 50 pct. større end tidligere

Se mere i:

Sikker e-handel

Hos Gucca har vi fokus på at gøre Internethandel sikkert, billigt og hurtigt for kunderne.

Vi har fokus på sikkerheden

Hos os prioriterer vi sikkerheden enorm højt, og vi ser den, som det vigtigste område ved e-handel. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi fået den største garanti for, at betalingssikkerheden er i orden. Så når du køber og betaler via Internettet hos Gucca.dk, er det sikkert.

Du har naturligvis altid 30 dages returret på dit køb

Når vi siger 30 dages fuld returret, så mener vi det naturligvis på alle vores produkter. Så fortryder du af en eller anden grund købet, og alligevel ikke ønsker at beholde din vare, så sender du blot varen, og du vil få dine penge refunderet. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål, før du sender et produkt retur.

Sikker og hurtig levering

Vi ønsker ikke at lade dig vente i alt for lang tid på din vare, og vi har derfor fokus på at sikre levering på kortest mulig tid. Vi knokler for, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du er aldrig i tvivl om lagerstatus, for det fremgår ud for hver enkelt vare, inden du bestiller din vare. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid, så er det altid en god ide, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Betalingsmuligheder

Når du handler hos os, har du mulighed for at vælge mellem forskellige betalingsmuligheder. Der er frit valg blandt vores betalingsformer - du vælger den, der passer lige til dig. Sikkerheden er den samme, uanset hvilken betalingsmetode du gør brug af. Se vores betalingsmuligheder ved at klikke på linket. Husk på, at hvis du gør brug af kreditkort, trækkes pengene først den dag vi afsender varen til dig.

Hos os får du altid personlig assistance

Skulle du støde på problemer eller have spørgsmål, når du besøger Gucca.dk, er du selvfølgelig velkommen til at skrive eller ringe til os. På hverdage imellem kl. 10-15 sidder vi klar ved telefonerne og på e-mail, og vi tager imod din henvendelse med et smil og godt humør.

Du kan spore forsendelsen

Du har naturligvis altid mulighed for at følge din forsendelse, når du handler hos Gucca.dk. Du kan få adgang til din personlige ordreside, så snart dit køb er fuldendt. Fra din personlige ordreside kan du følge med i, hvor langt pakken er kommet i systemet. Når produktet forlader vores lager og er på vej til dig, modtager du en mail fra os.

Fakta

PlatformXbox 360
GenreActionFree-Roam
TagsSaints Row 2 Classic, Til Xbox 360, Xbox360, X360


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse