• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.100 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Salvatore Ferragamo Dameparfume - Signorina Misteriosa Edp 100 Ml

Signorina Misteriosa Parfume af Salvatore Ferragamo er en forførende kvindeduft som debuterede i 2016. Det er den perfekte duft til en spontan aften i byen, fuld af lidenskab, mysterium og alt der... Læs mere.
489,95 kr
Før: 599,95 krSpar 110,00 kr (18%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 4-7 hverdage
  • 30 dages returret

Signorina Misteriosa Parfume af Salvatore Ferragamo er en forførende kvindeduft som debuterede i 2016. Det er den perfekte duft til en spontan aften i byen, fuld af lidenskab, mysterium og alt der er lige efter ens instinkter.

Signorina Misteriosa er pakket i en sort, rektangulær flaske og toppet med en rund, rosaguldstop med en sort Vara-sløjfe.

Den italienske skodesigner, ekstraordinære Salvatore Ferragamo, grundlagde sit eponyme designhus i 1927. Før det tilbragte han tid i Amerika ved at åbne Hollywood Boot Shop, som til sidst gav ham kaldenavnet "skomager til stjernerne".

Hans familie fortsatte selskabets luksuriøse arv efter hans død i 1960 og udvidede i sidste ende skoetiketten til også at omfatte flere andre avancerede varer, herunder håndtasker, tøj, tilbehør, ure, briller og dufte. Det lancerede sin første duft i 1998.

Topnoterne i denne parfume åbner op for en klar og frisk tone med vilde brombær og neroli. Topnoter fremtræder med det samme du sprøjter parfumen på, hvilket skaber førstehåndsindtrykket. De er intense men ikke langtidsholdbare.

Hjertenoterne fremhæver den søde og naturlige stemning og dufter skønt af appelsinblomst og tuberose. Disse noter kommer frem når styrken fra topnoterne har aftaget. Hjertenoterne holder typisk mellem 2 og 3 timer.

Basenoterne er rige og intense runder af med en dejlig duft af patchouli, sort vanilleskal og mælkemousse. Basenoterne er de sidste til at fremtræde og udvikle sig. Disse noter kan holde alt fra 4 timer til et døgn.

  • Køn: Dame
  • Type: EDP (Eau de Parfum)

Fakta

SerieSalvatore Ferragamo Dameparfume
KategoriParfume Eau De Parfum
MærkeSalvatore Ferragamo
TagsSalvatore Ferragamo Dameparfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse