menuGucca.dk - Logo

Samsung Galaxy Buds - Earbud Headphones Med Bluetooth Og Etui - 6 Timers Musik - Hvid

God lyd uden besvær – Samsung Galaxy Buds fungerer bare og parres lynhurtigt med dine Galaxy-enheder. Samsung Galaxy Buds har et nyt og slankere design, så de er nemme at have med overalt. Du kan... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

God lyd uden besvær – Samsung Galaxy Buds fungerer bare og parres lynhurtigt med dine Galaxy-enheder. Samsung Galaxy Buds har et nyt og slankere design, så de er nemme at have med overalt. Du kan have dem i lommen, og de fås i flere forskellige farver.

Kom til orde
Glem alt om forstyrrende baggrundsstøj. Næste generations adaptive dobbeltmikrofon mindsker brus og larm fra omgivelserne. Høretelefonerne registrerer dit lydmiljø og skifter mellem den indvendige og den udvendige mikrofon for at optimere lyden i dine samtaler. Med Galaxy Buds kan du hurtigt skifte lyttetilstand, hvis du vil høre, hvad der foregår omkring dig. Så slipper du for at gå glip af noget vigtigt – uden at tage dine høretelefoner af.

Som skabt til dit øre
Innovativt design og ergonomi i kombination med avancerede, lette materialer – Galaxy Buds er skabt til at passe og blive siddende, uanset hvad du foretager dig.

Oplev friheden ved problemfri tilslutning
Gå fra enhed til enhed og rum til rum uden at miste forbindelsen. Høretelefonerne kan parres og skifte mellem dine forskellige Galaxy-enheder, så du ikke går glip af den mindste lyd.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Kompatibel med Android 5.0 og nyere
  • Batteri: Høretelefon: 58 mAh, opladningsetui: 252 mAh
  • Batteritid: Op til 6 timer
  • 2 indbyggede mikrofoner

Fakta

MærkeSamsung


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse