menuGucca.dk - Logo

Shaun White Snowboarding - Psp

1 anmeldelse
HØJE BJERGE I EN ÅBEN VERDEN: Vælg selv din egen vej gennem den åbne verden fyldt med høje bjerge. Find dig til rette under de ekstreme forhold, skab dine egne ruter på de enorme bakker eller... Læs mere.
89,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

HØJE BJERGE I EN ÅBEN VERDEN:
Vælg selv din egen vej gennem den åbne verden fyldt med høje bjerge. Find dig til rette under de ekstreme forhold, skab dine egne ruter på de enorme bakker eller konkurrér med de andre snowboardere i park-områderne.

VENNERNE ER ALTID I NÆRHEDEN:
Glid igennem en verden, hvor dine venner aldrig er langt væk. Kør dine løb i bjerge befolket af ægte gamere eller slut dig til dine venner for en hurtig gang sneræs præcis hvor du har lyst.

MERE END BARE SNOWBOARDING:
Hav det sjovt med dine venner både med og uden snowboard. Kast snebolde, tag på udflugt til hemmelige steder og film vennerne mens de udføre vilde stunts. Du kan også uploade dine videoklip online og dele dem med resten af verden.

KØR PÅ DIN MÅDE:
Lad dine kreative evner komme til udtryk gennem dine stunts, kørestil og fuldt ud justérbare figurer både i single-player og i online-verdenen. Brug den intuitive styring med de to analoge controllere til at udføre tricks, der viser DIN personlighed.

Se mere i:

Fakta

PlatformPsp
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreSport
Cover sprogEngelsk
Spil sprogEngelsk
ProducentUbi Soft
TagsShaun White Snowboarding, Til Sony Psp, Playstation PortableKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Shaun White Snowboarding Psp til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse