menuGucca.dk - Logo

Skylanders Imaginators Figurer - Prism Break / Whirlwind / Zoo Lou

Skylanders Triple-Pack med figurene Prism Break, Whirlwind og Zoo Lou.  Prism Break var engang en frygtindgydende stengolem, der ikke brød sig om at blive forstyrret. Ved et uheld blev han fanget... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Skylanders Triple-Pack med figurene Prism Break, Whirlwind og Zoo Lou. 

Prism Break var engang en frygtindgydende stengolem, der ikke brød sig om at blive forstyrret. Ved et uheld blev han fanget under et klippeskred. Hundrede år senere var et hold minearbejdere på jagt efter værdifulde juveler og fandt ham ved et tilfælde med et velplaceret hug med en hakke – noget, Prism Break helst ikke taler om. Efter 100 års ensomhed vågnede han blot for at finde ud af, at trykket fra jorden havde forvandlet ham – følelsesmæssigt såvel som fysisk: Hans stenede arme var blevet forvandlet til juveler ladet med en kraftig energi. I taknemmelighed over at være fri besluttede Prism Break at bruge sine nye evner til at beskytte Skylands.

Whirlwind er efterkommer af både luftdrager og enhjørninger - to arter, der ikke kunne være større modsætninger, og hvor hun aldrig rigtigt passede ind nogle steder. Andre drager var misundelige på hendes skønhed, mens enhjørninger skyede hende, fordi hun kunne flyve. Men Whirlwind søgte ly i de mørke skyer, hvor hun lærte at kontrollere det uvejr, der rasede i hende. På trods af sin turbulente ungdom var hun den første til at forsvare både drager og enhjørninger, da troldene begyndte at jage dem. Hendes vrede viste sig som en strålende regnbue, der kunne ses over hele Skylands. Fra den dag rystede slynglerne i bukserne, når mørke skyer samlede sig, og de flygtede fra den regnbue, der fulgte efter stormen.

Zoo Lou nedstammer fra en lang række af shamaner, og han har rejst langt for at besøge alle de syv mystiske fæstninger – oldgamle, mystiske vidundere i Skylands – hvor han studerede de syv mystiske troldmageres visdom og kampstile. Efter mange år med rejser og studier vendte Zoo Lou hjem for blot at se sit hellige hjemland overtaget af trolde, der ville udvinde landets magiske naturressourcer. Zoo Lous krigerhjerte svulmede af raseri. Han havde lært at kommunikere med naturen og hidkalde dyr, og nu satte han alle kræfter ind på at angribe troldene og befri sit land. Det var en heltedåd, der tiltrak sig Double Troubles opmærksomhed, og han bragte Zoo Lou til mester Eon og Skylanderne.
Sikker e-handel

Vi har den klare indstilling, at handel på nettet er nødt til at være billigt, hurtigt og sikkert for vores kunder.

Sikkerheden er det vigtigste

Hos os vægter vi sikkerheden enorm højt, og vi ser den, som det vigtigste element ved handel på Internettet. NETS har godkendt vores løsning for Internetbetaling, og det fungerer som den grundlæggende garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet. Så online køb og betaling hos os er altid forbundet med 100% sikkerhed.

Har du fortrudt dit køb, har du altid mulighed for at returnere indenfor 30 dage

Lige meget hvad du har købt hos os, har vi altid 30 dages fuld returret. Det betyder ganske enkelt, at hvis du af en eller anden grund alligevel ikke måtte ønske din vare, kan du naturligvis bare sende dine varer retur og få dine penge refunderet. Vi er naturligvis klar med rådgivning og svar, hvis du måtte ønske at returnere dit produkt.

Lynhurtig levering

For os er det meget vigtigt, at du modtager din vare så hurtigt og sikkert som muligt. Vi knokler for, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du kan se den præcise lagerstatus på det enkelte produkt. Spørgsmål til leveringstid og/eller lagerstatus? Så hold dig ikke tilbage med at tage fat i os.

Muligheder for online betaling

Når du handler hos os, tilbyder vi dig at vælge blandt adskillige typer betalinger. Du gør bare brug af den, der passer dig bedst. Lige meget hvad du vælger, kan du føle dig tryg og sikker, når du handler hos Gucca.dk Se de betalingsmuligheder du har hvis du benytter linket. Husk på, at hvis du gør brug af kreditkort, trækker vi først pengene den dag vi afsender varen til dig.

Kundeservice - få personlig assistance

Har du spørgsmål, eller støder du på problemer når du besøger Gucca.dk, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os. Alle hverdage imellem klokken 10-15 sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Track din forsendelse hele vejen

Når du handler hos os, har du mulighed for at tracke forsendelsen. Når dit køb er færdiggjort, kan du efterfølgende logge ind på din personlige ordreside. På ordresiden kan du se, hvornår din forsendelse forlader vores lager. Vi sender en mail med leveringsinformation, i samme øjeblik vi har afsendt din bestilling.

Fakta

GenreSkylanders Imaginators
MærkeActivision
Anbefalet alderFra 6 År
TagsSkylanders Imaginators Figurer, Legetøj

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.813 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner