menuGucca.dk - Logo

Skylanders Superchargers Figur - Astroblast

Opbyg dit ultimative Skylanders team!  Astroblast styrtede ned på en øde ø, mens han var ude på en hemmelig mission i troldenes område. Her fandt han et ældgammelt relikvie, som ingen havde... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Opbyg dit ultimative Skylanders team! 

Astroblast styrtede ned på en øde ø, mens han var ude på en hemmelig mission i troldenes område. Her fandt han et ældgammelt relikvie, som ingen havde set i flere tusinde år – en legendarisk revnemaskine. Ifølge rygterne havde disse magiske maskiner evnen til at rejse gennem portaler fra Skylands og til andre verdener. Kort efter dukkede en hel hær af trolde op på en bakkekam i nærheden og gik til angreb på Astroblast. Astroblast vidste, at revnemaskinen ville være farlig, hvis den faldt i de forkerte hænder, så han trak sin impulslaser og gjorde sig klar til at beskytte relikviet mod de angribende trolde. Efter en storslået ildkamp flygtede troldene. Da Astroblast tog relikviet tilbage til sit skib, Sun Runner, brusede det med energi, og et hologram af mester Eon viste sig. Eon takkede ham for at redde revnemaskinen og bad ham om at tage den med til Skylander-skolen. Astroblast takkede ja til invitationen og blev kort efter en Skylander.

Sikker e-handel

E-handel er nødt til at være sikkert, hurtigt og billigt for vores brugere. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.dk.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerhed

Ved online handel er det enormt vigtigt, at sikkerheden er i orden, og det er derfor et område, vi prioriterer højt. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi fået den optimale garanti for, at betalingssikkerheden er i orden. Handel og betaling er derfor helt sikkert.

Hos Gucca har du 30 dages fuld returret

De 30 dages fuld returret er selvfølgelig gældende for alle typer varer hos Gucca.dk. Det betyder ganske enkelt, at såfremt du fortryder dit køb, eller af anden grund alligevel ikke ønsker din vare, kan du selvfølgelig bare sende dine varer retur og få dine penge refunderet - uden spørgsmål. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål, inden du sender en vare retur.

Levering - hurtigt & sikkert

At du som kunde får tilsendt din vare både sikkert og hurtigt, betyder meget for os. Såfremt din vare er på lager, sender vi den til dig indenfor 1-2 hverdage. Du er aldrig i tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du foretager en bestilling. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betalingsmuligheder

Når du handler hos Gucca, er det muligt at vælge mellem mange forskellige muligheder for betaling. Her bør du selvfølgelig vælge den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Du er altid garanteret en sikker og tryg handel, og det er uanset hvilke af vores betalingsmuligheder du ender med at benytte. I vores sektion med oftest stillede spørgsmål får du alle vores betalingsmuligheder. Når du betaler med kreditkort, trækker vi først pengene, når vi afsender dit produkt.

Vores kundeservice yder altid personlig hjælp

Hvis du i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk møder udfordringer eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er ved telefonerne og besvarer e-mails på hverdage mellem klokken 10-15, og vi sidder altid klar til at give dig den assistance, du efterspørger, med godt humør og et smil på læben.

Du kan spore din forsendelse

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at tracke din ordre, fra det sekund vi afsender ordren, til du har den i hænderne. Når du har gennemført dit køb, kan du tilgå din egen ordreside. Her kan du følge med i, hvornår dit produkt afsendes. I samme øjeblik produktet er på vej til dig, får du information herom via e-mail.

Fakta

GenreSkylanders Superchargers
MærkeActivision
Anbefalet alderFra 5 År
Tags Skylander Figur, Skylander Figurer, Skylanders Figur, Skylanders Figure, Skylanders Trapteam, Skylander Trapteam, Skylanders Super Charger Figurine, Skylanders Superchargers Figur, Legetøj

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

34.337 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner