menuGucca.dk - Logo

Sony Dualshock 4 Controller V2 Til PS4 - Hvid

Den nye DualShock 4-controller til PlayStation 4 er Sonys nyeste skud på stammen, hvad angår controllere.  Dualshock 4 definerer denne generations spil, der kombinerer revolutionære funktioner... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Den nye DualShock 4-controller til PlayStation 4 er Sonys nyeste skud på stammen, hvad angår controllere. 

Dualshock 4 definerer denne generations spil, der kombinerer revolutionære funktioner og komfort med intuitivt præcisionskontrol. De udviklede analog-sticks og trigger-knapper er håndgribelige og du får præcision helt uden sidestykke med hver eneste bevægelse, mens innovativ teknologi byder på helt nye måder at opleve dine spil og dele de bedste øjeblikke.

Med controllerens indbyggede bevægeksessensorer kan du sågar bevæge dig frit mens controllerens følsomme, indbyggede accelerometer og gyroskop opfanger bevægelse, hældning og rotation i Dualshock 4 controlleren.

Controlleren er udstyret med en touch-pad, en integreret lysbjælke og indbygget højtaler, der byder på helt nye måder at opleve og interagere med dine spil, og med controllerens 3,5 mm jackstik kan du også vælge at bruge et headset, hvis du ønsker at spille privat eller bare vil have lyden helt tæt på. Læg især mærke til lysbjælken, der skifter farve alt efter, hvad der sker i spillet. 

Du har også fået en Share knap lige ved fingerspidserne, der gør de utroligt let at dele dine bedste gamingøjeblikke, ved blot at trykke på knappen. Upload gameplay videaoer og skærmbilleder direkte fra dit PlayStation 4 system eller live-stream dit gameplay, helt uden at forstyrre det spil, du er igang med.

Optimér din gamingoplevelse med den nye, raffinerede PlayStation Dualshock 4 controller og spil med stil. Slip farverne løs med den helt nye serie af controllere, der fås i et væld af forskellige farver, mønstre og design.

Du får denne lækre DualShock 4 controller i et ret hvidt design.

Sikker e-handel

Gucca.dk har siden starten haft fokus på, at e-handel skal være så sikkert, hurtigt og billigt for brugerne som overhovedet muligt.

Sikkerheden kommer altid i første række

Hos Gucca.dk prioriterer vi sikkerheden utrolig højt, og vi ser den, som det vigtigste område ved e-handel. Der er garanti for betalingssikkerheden, når du køber hos Gucca, for vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS. Køb og betaling er derfor helt sikkert.

Gucca yder naturligvis altid 30 dages returret

Vi har altid 30 dages fuld returret, og det er uanset hvilken vare, du har købt hos os. Så hvis du af en eller anden grund har fortrudt dit køb, og ikke ønsker at beholde din vare, så returnerer du blot din vare, og du vil få dine penge tilbage. Inden du returnerer din vare, har du altid den mulighed at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Levering - hurtigt og sikkert

At du som kunde får tilsendt din vare både sikkert og hurtigt, betyder rigtig meget for os. Såfremt varen er på lager, sender vi den til dig indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du altid kan få den præcise lagerstatus på hver enkelt vare. Hvis du er i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sådan kan du betale online

Du har i vores webshop mulighed for at foretage betaling på flere forskellige måder. Du vælger bare den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Du handler altid sikkert og trygt, lige meget hvilken betalingsmetode du gør brug af. I vores FAQ kan du se alle vores betalingsmuligheder. Først når dit produkt er afsendt, bliver beløbet hævet fra din bankkonto.

Altid service og professionel hjælp

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, når du besøger vores webshop, beder vi dig tage kontakt til os omgående. Kundeservice er åben imellem 10-15 alle hverdage, og med et smil og godt humør tager vi imod din henvendelse.

Track din forsendelse

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at spore din ordre, fra det øjeblik vi sender din ordre, til du modtager den. Når du har fuldendt dit køb, kan du få adgang til din egen personlige ordreside. På din personlige ordreside har du mulighed for at se, hvornår dine produkter er blevet sendt afsted. Du modtager også en mail fra os i samme øjeblik, vi afsender dine varer.

Fakta

KeywordPs4, Playstation Four, Playstation For, Game Pad, Joy Stick, Gamestick, Joystik, Playstation Controller, Playstationcontroller, Bluetooth Controller, Kontroller, Playstation Controller, Playstation 4 Controller, Ps4 Controller
MærkeSony


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse