menuGucca.dk - Logo

Speedlink Ferus Gaming Keyboard / Gamer Tastatur - Nordisk

1 anmeldelse
Ved FERUS Gaming-tastatur kan du skifte de klassiske sorte tastekapper ud med glødende røde Gaming-taster i ren håndevending. De fremhæver tydeligt de elementære WASD- og piletaster, og giver... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Ved FERUS Gaming-tastatur kan du skifte de klassiske sorte tastekapper ud med glødende røde Gaming-taster i ren håndevending. De fremhæver tydeligt de elementære WASD- og piletaster, og giver optimal orientering, når følelserne kommer i kog under kampen. Ti ekstrataster giver mulighed for direkte adgang til medie- og Windows-styring.

  • Gaming-tastatur med USB-tilslutning
  • 10 ekstra taster til direkte adgang til multimediefunktioner, selv mens du spiller
  • Kan anvendes straks på grund af den driverløse plug-and-play-installation
  • Udskiftelige gaming-taster
  • Helformat-tastefelt inklusive pile- og cifferblok
  • Ekstra WASD- og piletastekapper i rødt gaming-look
  • Højdeindstilling for optimal ergonomic
  • Kabellængde 1,7m
  • Mål: 442 × 159 × 27mm (B x D x H)
  • Vægt: 510g

Sikker e-handel

Internethandel skal være hurtigt, sikkert og billigt for kunderne. Det har vi hele tiden fokus på hos Gucca.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerhed

Sikkerheden i e-handel anser vi som helt essentiel, og den er selvfølgelig altid i fokus hos Gucca. Der er garanti for betalingssikkerheden, når du køber hos Gucca.dk, for vores betalingsløsning er godkendt af NETS. Derfor er køb og betaling hos Gucca helt sikkert.

Du har altid 30 dages fuld returret

Vi tilbyder altid 30 dages fuld returret, og det er uagtet hvilket produkt, du har købt hos Gucca.dk. Det betyder ganske enkelt, at hvis du af en eller anden grund alligevel ikke ønsker din vare, kan du uden videre returnere varen til os, herefter sender vi dine penge retur. Før du sender din returvare tilbage, er det en fordel, at kontakte os først.

Altid hurtig og sikker levering

For os er det vigtigt, at du får leveret dit produkt så hurtigt og sikkert som muligt. Helt konkret sender vi varen indenfor 1-2 hverdage, hvis varen er på lager. Den præcise lagerstatus er synlig ud for hver enkelt vare. Er du alligevel i tvivl om en vares lagerstatus eller leveringstid, så tag fat i os.

Betalingsmuligheder online

I vores webshop har du mulighed for at vælge blandt mange forskellige slags betalingsmetoder. Du benytter bare den, der passer lige til dig. Uanset hvilke af vores betalingsmuligheder du vælger, kan du altid handle trygt og sikkert hos os. Klik på efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder der er tilgængelige. Vær opmærksom på, at kreditkort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi afsender dit produkt, at vi hæver pengene fra din konto.

Vi yder naturligvis altid personlig hjælp, når du ønsker det

Skulle du have spørgsmål eller støde på problemer, i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem klokken 10-15, og vi er parat til at yde dig kompetent hjælp med smil på læben og godt humør.

Følg din ordre hele vejen til din adresse

Hvis du ønsker det, så har du mulighed for at spore din forsendelse, fra det øjeblik vi afsender din ordre, til du har den i hænderne. Når købet er helt gennemført, kan du efterfølgende besøge din egen ordreside. På din ordreside har du mulighed for at følge med i, hvornår din forsendelse er blevet sendt afsted. I samme øjeblik varen er på vej til dig, får du information herom via mail.

Fakta

MærkeSpeed Link
KeywordGamer Tastatur, Tastatur Til Gaming, Keyboard For Gaming, Gamer Keyboard, Mechanical Keyboard, Gaming Keyboard, Trådløst Tastatur, Trådløs Tastatur, Trådløs Keyboard, Trådløst Keyboard, Wireless Tastatur, Wireless Keyboard, Trådløse Tastaturer, Tastatur Med Ledning, Tastatur Med Kabel, QWERTY, QWERTY Tastatur, Tastaur, Tastaturer, Tastetur, Keyboard, Pc Tastatur, Computer Tastatur, Tastatur Til Pc, Tastatur Til Computer, Tastatur Computer, Tastatur PcKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Speedlink Ferus Gaming Keyboard / Gamer Tastatur - Nordisk Gaming til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse