• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 41.769 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Stiga Løbbehjul - Cruise 145-S - Pink

Cruise 145-S scooter er fremstillet af det svenske firma STIGA, som er kendt for den høje kvalitet af sine produkter siden 1957 og er baseret på den nøjagtige behandling af selv den mindste... Læs mere.
489,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Cruise 145-S scooter er fremstillet af det svenske firma STIGA, som er kendt for den høje kvalitet af sine produkter siden 1957 og er baseret på den nøjagtige behandling af selv den mindste detalje.

Cruise 145-S er beregnet til alle børn over 7 år, der kan lide at flytte og nyde deres fritid fuldt ud. Denne scooter med et moderne design suppleres med et stabiliseringssystem udviklet af Stig til sikker, stabil og behagelig kørsel.

Cruise 145-S er lavet af massiv stål-aluminium konstruktion. Takket være den lette ramme er scooteren meget let og kører på den. Hjulene er lavet af polyurethan, som er bred og stærk. Hjulens diameter er 145 mm.

Højden på styret er justerbar, så du nemt kan justere dem til den ønskede højde, hvilket gør kørsel behagelig og sikker. For komfortabel styring styres grebene med bløde TPE-håndtag.

Scooteren har et stativ, så du ikke behøver at lægge den på jorden eller kigge efter et sted at hvile. Du kan også nemt folde det, og det er meget let at overføre og opbevare. Bremsen over baghjulet sikrer et rettidigt stop og ideel kørestyring.

Fakta

KategoriUdendørs Leg Løbehjul
MærkeStiga
Anbefalet alderFra 7 År
TagsStiga Løbbehjul, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse