• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.388 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Synspunkter 6 - Ulla Dueholm - Bog

Indbinding: Paperback
Marcellus Hoornweg er Hollænder, der i 1969 tog til Fredericia, og blev verdenskendt billedkunstner og hyldet som ægte fredericiansk bysbarn. Han bor atter i Holland med sin fredericianske familie,... Læs mere.
179,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Marcellus Hoornweg er Hollænder, der i 1969 tog til Fredericia, og blev verdenskendt billedkunstner og hyldet som ægte fredericiansk bysbarn. Han bor atter i Holland med sin fredericianske familie, men hans hjerte slå varmt for Fredericia. I "Marcellus´verden" deler han sine erindringer med os.

Kirstine Nyboe fryder os med sin skrigende morsomme, erotiske gysere, som foregår i klostermiljøet i Middelalderen: "Hermafroditten og korsridderens genfærd". Stefan Holbek fortæller i "En Djævel" en sand historie, som vil give et frydefuldt bare-det-var-mig-gys.

Tina Pedersen er med for 2. gang; og vi kan tydeligt genkendende os selv i fortællingerne "Kære Henrik" og "Angst".

Cecilie Løhde Nielsen på 17 år skriver "Mit liv som ordblind," så man får en klump i halsen, mens "Den lille familie" er et rigtigt eventyr.

Jørgen Deko har beriget os med digtsamlingen "Solpletter", som beskriver det første hæsblæsende år med sin mand. De kan snart holde 20 års bryllupsdag.

Og jeg, Ulla Dueholm har 4 fortællinger, som kan tages ind eller hænges til tørre. Mikael Christiansens "Den evindelige selvfedme og andre ordekvilibrismer" er et formfuldendt festfyrværkeri i det danske sprog

Fakta

SerieSynspunkter
Forfatter(e)Ulla Dueholm
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740466751
ISBN-108740466752
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave3
Sidetal204
GenvejeSynspunkter - Bøger
TagsPoesi, Humor, Ordekvilibrisme, Erotik, Gys, Novelle, Fortælling, Synspunkter 6, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse