• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.626 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Tempelriddernes Skat 1-3 - DVD

24 anmeldelser
Tempelriddernes Skat 1 Der er både lidt "Da Vinci" og lidt af de berømte børnebøger om "De Fem" (selv om de her kun er fire) i instruktøren Kasper (Min Søsters Børn i Ægypten) Barfoeds nye... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Tempelriddernes Skat 1
Der er både lidt "Da Vinci" og lidt af de berømte børnebøger om "De Fem" (selv om de her kun er fire) i instruktøren Kasper (Min Søsters Børn i Ægypten) Barfoeds nye eventyrlige spændingsfilm for hele familien: TEMPELRIDDERNES SKAT.

Fire børn udfordrer i sommersolen et hemmeligt broderskab, der den dag i dag beskytter en gammel skat på Bornholm. Da Tempelridderne byggede rundkirkerne var det ikke kun for at beskytte og betjene øen og dens beboere

Den vilde og farlige skattejagt udføres af fire frygtløse børn forfulgt af mørkemænd og skurke. Peter Gantzler, Kurt Ravn, Ulf Piilgaard, Julie Grundtvig Wester, Nicklas Svale Andersen, Christian Heldbo Wienberg og Frederikke Thomassen er med på spændende og farlig ferie.

Tempelriddernes Skat 2
I 1361 nærmede den danske Kong Valdemars hær sig bymurene omkring Visby på Gotland. Imens lagde den unge pige Sigrid spor ud til gemmestedet for en fantastisk skat. Sigrid nåede at fuldføre sin mission, men hun blev fanget og muret inde i et tårn, fordi hun nægtede at afsløre skattens gemmested.

700 år senere skal den 14-årige danske pige Katrine og hendes venner følge sporene for at finde hendes kidnappede far og den forsvundne skat. Men det frygtede Sorte Broderskab er på sporet af dem og skatten.

Vil det lykkes ungerne at finde Katrines far, og vil Sigrid række ud gennem tiden og hjælpe dem på deres færd? Et forrygende eventyr, en spændingsfilm for hele familien. David Owe, Peter Gantzler, Kurt Ravn, Julie Grundtvig Wester, Nicklas Svale Andersen, Christian Heldbo Wienberg og Frederikke Thomasen er på farlig ferie.

Tempelriddernes Skat 3
Ifølge legenden overlevede Apostelen Paulus på mirakuløs vis et skibbrud ud for Maltas kyst. År 60 efter Kristi fødsel. Han konverterede øens beboere til kristne og i taknemmelighed overrakte de ham et symbol på hans indsats - en kostbar Slangekrone. Næsten 2000 år senere skal den danske stormester for tempelridderne, Christian, levere kronen tilbage til Den Maltesiske Ridderorden.

Og han tager sin datter Katrine og hendes venner med til den skønne, historiske ø. Men det bliver alt andet end ferie for de fire unge venner - Slangekronen falder nemlig i de forkerte hænder. Helt galt går det da Mathias kidnappes. Der planlægges nu en middelalderlig, rituel ofrings-proces… Vil det lykkes de unge at generobre Slangekronen og redde Mathias?

Fakta

SerieTempelriddereTempelriddernes SkatUlf Pilgaard
Produktionsår2007
GenreFamilie Box-Sæt Danske Film
Spillelængde253 Min.
Censur7
SprogDansk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Dansk For Hørehæmmede
InstruktørGiacomo Campeotto Kasper Barfoed
SkuespillereUlf Pilgaard Mick Øgendahl Julie Grundtvig Wester Christian Heldbo Wienberg Nicklas Svale Andersen Frederikke Thomassen Peter Gilsfort Silvio Catania Manuel Cauchi
Manuskript afSøren Frellesen Philip Lazebnik
Skrevet afJakob Vølver Mie Andreasen
Billedeformat4:3 Full-Frame
LydformatDolby Digital 5.1
ProduktionslandDanmark
Antal DVD3
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
GenvejeTempelriddere - FilmTempelriddernes Skat - FilmUlf Pilgaard - Film
TagsTempelriddernes Skat 1, Dvd, MovieKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Tempelriddernes Skat 1-3 DVD til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 24 bedømmelser og 7 anmeldelser

Skriv anmeldelse


  • En spændende film


  • God og underholdende børne- og ungdomsfilm.

  • Har handlet flere gange. Altid gode varer og hurtig levering. Handler bestemt her igen.


  • Mit barnebarn var rigtig glad for bogen. Jeg vil tro han gir den 5 stjerner.