menuGucca.dk - Logo

The Curious Tale Of The Stolen Pets Vr - PS4

Drag ind i den fantastiske fortælling om de stjålne kæledyr. Oplev en interaktiv fortælling med barnlige eventyr! Hjælp din bedstefar med at løsemysteriet om de stjålne kæledyr ved at... Læs mere.
149,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Drag ind i den fantastiske fortælling om de stjålne kæledyr.

Oplev en interaktiv fortælling med barnlige eventyr! Hjælp din bedstefar med at løsemysteriet om de stjålne kæledyr ved at udforske fantastiske miniatureverdener, skabt fra bunden op til VR oplevelsen. Hver eneste verden er unik og er fuld af interaktioner og farverigt liv.

Du ledsages af din bedstefars stemme og må rejse tilbage til de fantasifulde eventyr fra din barndom, samt de verdener i sammen skabte. Genbesøg en glædelig fortid og det anstrengte forhold med din søster. Du vil indse ting om dig selv, som du glemte for mange årtier siden.

Du går gennem spillet ved at løse lette gåder og puslespil med dine hænder: tag fat, slip og drej de forskellige interaktive elementer i hver verden for at sætte gang i spor eller afsløre gemte kæledyr. Hver verden er fuld af livlige livstegn. Der er ingen tidsbegrænsninger. Bliv i en verden indtil hver eneste gåde er løst, eller gå videre når du føler dig klar til det.

Se mere i:

Fakta

PlatformPs4
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreAdventureVr
ProducentFast Travel Games
TagsThe Curious Tale Of The Stolen Pets Vr, Til Ps4, Playstation 4, Ps 4, Playtation4


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse