menuGucca.dk - Logo

The White Raven - DVD

White Raven, verdens mest dyrebare diamant, har været forsvundet i et helt årti. Tilsyneladende er der kun en mand, der kender diamantens gemmested. Det er krigsforbryderen Markus Straud. Men han... Læs mere.
59,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

White Raven, verdens mest dyrebare diamant, har været forsvundet i et helt årti. Tilsyneladende er der kun en mand, der kender diamantens gemmested. Det er krigsforbryderen Markus Straud. Men han har ikke sagt et ord i over 40 år, ikke før nu.

Straud opfordrer journalisten, Tully Windsor, til at tage til Polen, for at finde ud af hemmeligheden om White Raven. Tully forstår ikke den gåde som Straud giver ham. Gåden er nøglen til hele hemmeligheden.

Det går hurtigt op for Tully, at han ikke er den eneste som er interesseret i den værdifulde sten. Med en livsfarlig organisation i hælene, bliver det en kamp mod tiden for at løse gåden, og få fat i den værdifulde sten...

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1998
GenreThriller
Spillelængde95 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørAndrew Stevens Jakub Z. Rucinski
SkuespillereRon Silver Roy Scheider Joanna Pacula Hannes Jaenicke Jan Rubes Doug Lennox Jack Recknitz Elizabeth Shepherd
Manuskript afMichael Blodgett
Skrevet afMichael Blodgett
Billedeformat4:3 Full-Frame
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsThe White Raven, Dvd, Movie


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse