menuGucca.dk - Logo

To Visioner For Danmark - S. Mannstaedt - Bog

Dagens moderne Danmark er skabt og formet af mange påvirkninger og strømninger, nogle indlysende og åbenbare, andre skjulte og under overfladen. En til tider overset pointe er, at de klassiske... Læs mere.
429,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Dagens moderne Danmark er skabt og formet af mange påvirkninger og strømninger, nogle indlysende og åbenbare, andre skjulte og under overfladen. En til tider overset pointe er, at de klassiske socialdemokratiske dyder, herunder ønsket om et samfund som bygger på solidaritet og lighed, står i et modsætningsforhold til de borgerlige politikeres tanker om individets frihed. Denne forskel kan udtrykkes som to fundamentalt forskellige menneske- og samfundssyn, som vi kender det fra liberalisme og socialisme. I denne bog kortlægges og beskrives hvordan disse to filosofiers fundamentalt forskellige livs- og menneskesyn har afgørende betydning for Danmarks nuværende og kommende udvikling.

Med udgangspunkt i disse to vidt forskellige livsholdninger, formulerer bogen to forskellige visioner for Danmark, udtrykt gennem en diskussion af en række essentielle emner. Bogen indeholder således en samfundsrelevant diskussion af kvindeundertrykkelse, drivhuseffekten, økologi, privatiseringer, skat og moms med mere. De enkelte afsnit fremstår som en integreret del af den overordnede argumentation, men kan også sagtens læses enkeltvist.

Som yderligere vægt bag disse betragtninger inddrages moderne filosofisk tænkning, direkte udtrykt af Immanuel Kant og Knud Ejler Løgstrup. Formuleringen af det socialistiske livs- og menneskesyn kan herved forbindes til anerkendte filosofiske overvejelser om individets velbefindende, hvilket står i modsætning til de borgerliges tanker om et stærkt og sundt erhvervslivs. En modsætning som måske umiddelbart ikke synes af meget, men som faktisk er ganske fundamental. Faktisk forekommer den eneste fællesnævner mellem disse to forskellige visioner, at være ønsket om et økonomisk stærkt Danmark. Men udgangspunktet for at opnå en økonomiske udvikling, er på den ene side gennem et fokus på individets velbefindende, mens man på den anden side ønsker at fokusere på et sundt og velfungerende erhvervsliv. At disse to udgangspunkter medfører to vidt forskellige samfund, bliver i bogen synliggjort gennem en række sammenligninger mellem USA og Danmark.

Denne bog er således et forsøg på, at udfylde det politiske tomrum som er opstået efter Berlinmurens fald, idet der ikke længere forekommer at være noget synligt politisk alternativ til de liberalistiske markedsøkonomiske tanker. Og bogens konklusion er, at man sagtens kan formulere et attraktivt økonomisk alternativ til den liberalistiske markedsøkonomi. Den eneste reelle forudsætning for dette alternativ er, at man har et oprigtigt ønske om at forstå og acceptere hinanden.

Sikker e-handel

At gøre online handel til en hurtig, billig og sidst men ikke mindst sikker oplevelse for brugerne, har siden starten været en af Gucca's topprioriteter.

Sikkerhed er i fokus

Sikkerheden er meget vigtig, når man handler online, og vi prioriterer selvfølgelig sikkerhed højt. Der er garanti for sikkerheden bag din online betaling, når du køber hos os, for vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS. Derfor er det også altid 100% sikkert at købe og betale hos Gucca.

Hos Gucca.dk har du 30 dages fuld returret

Når vi skriver 30 dages returret, så er det naturligvis på alle vores varer. Såfremt du skulle fortryde dit køb, og ikke måtte ønske at beholde din vare, kan du uden dårlig samvittighed sende din vare retur til os, og herefter bliver dine penge refunderet. Før du returnerer dit produkt, så har du altid den mulighed at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Lynhurtig levering

Vi ønsker ikke at du skal vente i alt for lang tid på din vare, og vi fokuserer derfor på at sikre levering på kortest mulig tid. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du altid kan få den præcise lagerstatus på hver enkelt vare. Spørgsmål til lagerstatus og/eller leveringstiden? Så hold dig ikke tilbage med at tage fat i os.

Vælg din betaling

Når du køber hos Gucca, har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige betalingsmuligheder. Du gør bare brug af den betalingsform, der passer lige til dig. Du handler altid trygt og sikkert, uanset hvilken af vores betalingsmetoder du benytter. Du kan se alle betalingsmuligheder her. Først når din vare er sendt, bliver beløbet hævet fra din konto.

Vi tilbyder selvfølgelig altid personlig hjælp, når du har behov for det

Skulle det ske, at du har problemer undervejs, er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt til os. Kundeservice er åben for henvendelse mellem 10-15 på hverdage, og vi tager imod din henvendelse med godt humør.

Sådan sporer du din forsendelse

Du har selvfølgelig altid mulighed for at følge din ordre, når du køber hos os. Efter gennemførsel af købet kan du få adgang til din egen personlige ordreside. På ordresiden vil du kunne se, hvornår vi sender dine produkter. Når vi har afsendt din vare, vil du samtidig modtage en mail med leveringsinformation fra os.

Fakta

Forfatter(e)S. Mannstaedt
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740973242
ISBN-108740973247
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave1
TagsSocialisme, Liberalisme, Samfund, Livsfilosofi, Politik, To Visioner For Danmark, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.404 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner