• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.325 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Tous Dameparfume - Oh! The Origin Edp 30 Ml

Tous Oh! The Origin er en frugtagtig blomsterduft, der er designet til kvinder. Den blev lanceret i 2018. Denne duft har moderat sillage og moderat levetid. Den parfumer, der skabte denne duft, er... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Tous Oh! The Origin er en frugtagtig blomsterduft, der er designet til kvinder. Den blev lanceret i 2018. Denne duft har moderat sillage og moderat levetid. Den parfumer, der skabte denne duft, er Daphne Bugey.

Denne duft blev frigivet af modehuset Tous. Dette smykkeselskab blev grundlagt i Spanien i 1920. Dets grundlæggere er Salvador Tous Blavi og hans kone, Teresa Ponsa Mas. Virksomheden fik sin begyndelse med at reparere ure, før de skiftede over til at skabe smykker.

Virksomheden er siden vokset til at blive en international succes og tilføjede også duft- og kosmetiklinjer i 2002. Virksomhedens maskot er en bjørn, inspireret af en bamse, grundlæggernes svigerdatter stødte på. Denne maskot er indbygget på en eller anden måde i enhver samling.

Topnoterne i denne parfume åbner op for en klar og frisk tone med citron, mandarin, solbær og pink peber. Topnoter fremtræder med det samme du sprøjter parfumen på, hvilket skaber førstehåndsindtrykket. De er intense men ikke langtidsholdbare.

Hjertenoterne fremhæver den søde og naturlige stemning og dufter skønt af rose og orris. Disse noter kommer frem når styrken fra topnoterne har aftaget. Hjertenoterne holder typisk mellem 2 og 3 timer.

Basenoterne er rige og intense runder af med en dejlig duft af tonkabønner, vanille, moskus og ambroxan. Basenoterne er de sidste til at fremtræde og udvikle sig. Disse noter kan holde alt fra 4 timer til et døgn.

  • Køn: Dame
  • Type: EDP (Eau de Parfum)
  • Aroma:
    • Floral
    • Frugtagtig

Fakta

SerieTous Dameparfume
KategoriParfume Eau De Parfum
MærkeTous
TagsTous Dameparfume, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse