menuGucca.dk - Logo

Tp-Link Re200 Access Point WiFi Repeater Dual

Denne repeater er perfekt til dig, der ønsker at forbedre din trådløse dækning i dit hus. RE200 udvider din allerede eksisterende Wi-Fi dækning ved hjælp af 11AC Wi-Fi teknologi. Repeateren er... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Denne repeater er perfekt til dig, der ønsker at forbedre din trådløse dækning i dit hus. RE200 udvider din allerede eksisterende Wi-Fi dækning ved hjælp af 11AC Wi-Fi teknologi. Repeateren er designet til at virke med de fleste standard routere og skaber et stærkt dual-bind signal, der er beregnet til at nå områder der ligger langt væk, hvilket er med til at gøre det nemmere for dig at nyde Wi-Fi de fleste steder i dit hjem.

Den næste generation af 11AC Wi-Fi
Skab hurtigere tilkobling for 802.11 /b/g/n og 802.11 AC Wi-Fi enheder. RE200 leverer høje hastigheder på dual bind Wi-Fi med op til 750 Mbps og sørger for en mere stabil forbindelse til bærbare computere, smartphones, tablets og andre trådløse enheder.

Nyd høje hastigheder i High Speed tilstanden
Med High-Speed teknologi sørger RE200 for at gøre godt brug af begge Wi-Fi frekvensbånd, hvilket er med til at give super hurtige hastigheder, der er ideelle til at streame HD video, online Gaming og downloading, der typisk kan kræve meget af båndbredden. I High Speed tilstanden præsterer repeateren ved maksimum ydeevne, men denne funktion gør at man kun vil være i stand til at gøre brug af en af båndbredderne, enten 2.4 GHz eller 5 GHz.

Nem opsætning og fleksibel placering
Tryk på WPS knappen på din router og din repeater inden for 2 minutter og derefter er repeateren forbundet til dit netværk. Efter at RE200 er forbundet til dit netværk, kan du nemt tage den ud af stikkontakten og placere den et andet sted i dit hus, uden at du skal til at konfigurere den igen. Hvis du ønsker at oprette in forbindelse for både 2.4 og 5GHz, skal du gøre brug af RE200's forbindelsessiden for at indstille dette.

Underholdelsesadapter
Den indbyggede Ethernet port i RE200 er med til at sørge for, at den også kan agere som en trådløs adapter, der kan hjælpe med at forbinde enheder der skal gøre brug af trådbasserede forbindelser til internettet, som eksempelvis Blu-Ray afspillere eller spillekonsoller. RE200 kan også nemt samtidig med dette dele den trådløse forbindelse.

Information

  • Stiktype: Stikket til stikkontakten er europæisk, billedet er forkert.

Sikker e-handel

Handel på nettet er nødt til at være sikkert, hurtigt og billigt for vores kunder. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.dk.

Det vigtigste er sikkerheden

Sikkerhed er enorm vigtig, når man handler på Internettet, og vi prioriterer selvfølgelig sikkerhed højt. NETS har godkendt vores Internet betalingsløsning, og det fungerer som den overvejende garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Derfor er handel og betaling hos Gucca.dk helt sikkert.

Har du fortrudt købet, har du altid mulighed for at returnere indenfor 30 dage

Der er ingen indskrænkninger i returretten. Vi tilbyder 30 dages returret på alle typer varer. Det betyder kort sagt, at såfremt du har fortrudt købet, eller af anden grund alligevel ikke ønsker din vare, kan du selvfølgelig bare returnere varerne og få dine penge retur. Før du returnerer dit produkt, har du altid den mulighed at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Levering - sikkert & hurtigt

For os er det essentielt, at du modtager din vare så sikkert og hurtigt som muligt. Vi knokler for, at du får din vare tilsendt indenfor 1-2 hverdage, såfremt varen er på lager. Bemærk, at du ud for hver enkelt vare altid kan se den aktuelle lagerstatus. Er du i tvivl om leveringstid eller lagerstatus, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Sådan kan du betale online

Der er adskillige muligheder for betaling, når du køber hos os, og du vælger selvfølgelig selv, hvordan du vil foretage betaling. Den betalingsmulighed der passer bedst til dig, er selvfølgelig den du skal gøre brug af. Du har altid garanti for en tryg og sikker handel, og det er uanset hvilken betalingsform du ender med at vælge. Her kan du finde alle vores betalingsmuligheder. Først når dit produkt er sendt, bliver beløbet hævet fra din bankkonto.

Kundeservice - altid adgang til personlig assistance

Skulle der opstå problemer undervejs, beder vi dig kontakte os omgående. Kundeservice er åben for henvendelser på hverdage mellem 10-15, og vi bestræber os altid på, ikke kun at yde dig den hjælp du har behov for, men også at det er i godt humør og med et smil på læben.

Følg ordren hele vejen til din adresse

Efter du har købt dine produkter, kan du spore ordren, og vide hvornår den kommer frem. Når du har færdiggjort dit køb, kan du besøge din egen ordreside. På ordresiden kan du se, hvornår din pakke er blevet afsendt. Du får besked via mail, når din forsendelse forlader vores lager og er på vej.

Fakta

MærkeTp-Link


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse