• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.373 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Trådløs - Karsten Kjer Michaelsen - Bog

Indbinding: Hæftet
"'Jeg spøger ikke. Det ligger ikke til mig. Check i receptionen. I en stor, mørkeblå kuvert med dit navn på finder du et billede af den myrdede borgmester siddende ved sit skrivebord samt... Læs mere.
209,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

"'Jeg spøger ikke. Det ligger ikke til mig. Check i receptionen. I en stor, mørkeblå kuvert med dit navn på finder du et billede af den myrdede borgmester siddende ved sit skrivebord samt oplysninger, der så rigeligt beviser min skyld. I kuverten ligger tillige en mobiltelefon, som du skal have på dig hele tiden. God arbejdslyst, jeg ringer senere,' sagde stemmen, som straks efter blev afløst af en duttone."

16-årige Birger Bendtsen er piccolo på Stiftstidende, men håbet er at blive stjernereporter. Drømmen rykker et skridt tættere på, da en mand, der har slået byens borgmester ihjel, udvælger Birger som talerør til offentligheden. Birgers kyniske onkel, bladets chefredaktør, lægger gerne spalteplads til morderens grusomme beskrivelser, mens politiet desperat forsøger at opspore den ‘trådløse‘ morder. Imens bliver Birger mere og mere fascineret af stemmen i den anden ende af mobiltelefonen...

Karsten Kjer Michaelsen er en dansk forfatter og arkæolog. Han er uddannet cand. mag. i forhistorisk arkæologi og massekommunikation og arbejder som museumsinspektør på det fynske museum Møntergården. Han har både skrevet en række spændingsromaner og historiske romaner for børn og unge samt en række fagbøger om sit forskningsfelt, arkæologi.

Fakta

Forfatter(e)Karsten Kjer Michaelsen
Genre(r)Børnebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788726186062
ISBN-108726186063
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
Sidetal169
TagsMord, Avis, Politi, Efterforskning, Krimi, Spænding, 1990'erne, Danmark, Trådløs, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse