• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.436 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Træk Af Naturbegrebets Historie - Niels Ole Finnemann - Bog

Indbinding: Hæftet
"Begrebet om naturen er vel et af vore vanskeligste begreber, svært at afgrænse eller fastholde i nogen klar betydning, men umuligt at undvære. Vi ved, hvad vi taler om, når vi taler om naturen... Læs mere.
229,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

"Begrebet om naturen er vel et af vore vanskeligste begreber, svært at afgrænse eller fastholde i nogen klar betydning, men umuligt at undvære.

Vi ved, hvad vi taler om, når vi taler om naturen som landskab, som den omgivende natur, vi kan se og iagttage uden for os selv. Men vi ved også, at man ikke kan skelne klart mellem hvad der er uberørt natur, og hvad der er menneskeligt bearbejdet kultur. Grænserne er flydende. Vi skaber kulturen i og af naturen, som vi selv er en del af."

Medieforsker Niels Ole Finnemann beskriver de mange forskellige måder, mennesket har anskuet naturen igennem tiden, og hvilken betydning naturbegrebet har haft for samfundet. Han fortæller blandt andet om den naturvidenskabelige opfattelse, som vi ser den hos Isaac Newton, H. C. Ørsted og Niels Bohr, på det romantiske natursyn hos Adam Oehlenschläger og N. F. S. Grundtvig og om Charles Darwins fornyelse af biologien.

Niels Ole Finnemann (f. 1945) er en dansk medieforsker og forfatter. I 2005 blev Niels Ole Finnemann Danmarks første professor i internetforskning ved Københavns Universitet. Han står bag en lang række udgivelser om idehistorie, kultur og kommunikation.

Fakta

Forfatter(e)Niels Ole Finnemann
Genre(r)Religion Og Filosofi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788726159240
ISBN-108726159244
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal215
TagsNatur, Idehistorie, Begreber, Videnskab, Biologi, Kultur, Træk Af Naturbegrebets Historie, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse