menuGucca.dk - Logo

Travelling Mind - Love Will Turn You Over - Cd

10 anmeldelser
Travelling Mind består af Monica Agerberg (Vokal) og Jonatan Porsager (vokal, klaver), der har fungeret som et sangskriverteam i mere end ti år. Travelling Mind's debutalbum tager udgangspunkt i... Læs mere.
149,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Travelling Mind består af Monica Agerberg (Vokal) og Jonatan Porsager (vokal, klaver), der har fungeret som et sangskriverteam i mere end ti år.

Travelling Mind's debutalbum tager udgangspunkt i en klassisk singer-song-writer tradition med rødder i folk og en smag af både rock og country og nogen kunne fristes til at sige REM. Der er en melankoli og længsel over numrene på albummet, der alle samtidig besidder varme og håb. Jonatan og Monica skiftes til at overtage rollen som leadsanger, mens der hele tiden er fokus på samspillet mellem de to sangere, hvis stemmer smukt komplementerer hinanden.

Albummet dyrker et afdæmpet udtryk med masser af rum, hvor alle elementer i musikken står tydeligt frem og sangene aldrig på noget tidspunkt virker overlæssede. Der er ingen leflen for tidens trends, og sangskrivningen fremstår på bedste vis både klassisk og tidløs. Styrken i duoens sangskrivning viser sig blandt i titelnummeret Love Will Turn You Over, en melodi, der langsomt bygger op for at blive forløst i et fængede omkvæd. som giver en fornemmelse af åbne vidder.

Der er noget næsten filmisk over kompositionerne, som langsomt ruller frem og får lytteren til at føle sig som del af en roadmovie, hvor håb og knuste drømme på lige vilkår er en del virkeligheden.

Trackliste:
01: Star-crossed
02: Losing my mind
03: Just a thing
04: Love will turn you over
05: Water
06: Nighttime
07: Jesus and the queers
08: Lina
09: Try again
10: Time

Fakta

Oprindelig titelTravelling Mind -
Kunstner(e)Travelling Mind
Genre(r)Folk
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2010
TagsLove Will Turn You Over, Cd

Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Travelling Mind - Love Will Turn You Over Cd til 4 ud af 5 stjerner - baseret på 10 bedømmelser og 2 anmeldelser

Skriv anmeldelse


  • Lyt til det fantastiske nummer "WATER" som er i rotation på DR P4. Fantastisk stemning i det nummer.


  • Fantastisk. Mystisk den ikke er i radioen. Ville ellers højne niveauet blandt alt det lort der er i omløb.

32.813 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner