• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 41.808 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Trehjulet Løbehjul - Micro Maxi Deluxe - Rød

Drøn derudad på dette super seje trehjulede løbehjul fra Micro! Micros trehjulede Maxi Deluxe løbehjul, med et læn-for-at-styre design, tilbyder et stabilt lift til børn, så de kan suse ned... Læs mere.
1.179,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Drøn derudad på dette super seje trehjulede løbehjul fra Micro!

Micros trehjulede Maxi Deluxe løbehjul, med et læn-for-at-styre design, tilbyder et stabilt lift til børn, så de kan suse ned ad vejen. Løbehjulet er ekstremt stærkt og kan støtte op til 50 kg, men er samtidig meget letvægtig og passer perfekt til folkeskolebørn. Det justerbare styr kan voksen med løbehjulets bruger som de bliver højere. Micro Maxi Deluxe løbehjul er velegnet til børn i alderen 5 til 12 år.

Nyd det gode vejr på dit Maxi Deluxe løbehjul eller vis det frem på vej i skole! Det har aldrig været sjovere at lege udenfor!

Maxi Deluxe tager løbehjulet til det næste niveau. Det prisvindende design har en anodiseret stilk til ekstra beskyttelse mod slid, en unik, silikoneinjiceret fodplade til forbedret greb, samt et justerbart styr der kan vokse med løbehjulets bruger. 

Maxi Deluxes innovative design gør dette til et løbehjul der er værd at bringe på ethvert eventyr! Maxi Deluxe fås i mere end 10 friske farvekombinationer, så du kan vælge den helt rigtige stil!


Fakta

KategoriUdendørs Leg Løbehjul Trehjulede Løbehjul
MærkeMicro
Anbefalet alderFra 5 År
TagsTrehjulet Løbehjul, Legetøj


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse