menuGucca.dk - Logo

Treme - Sæson 3 - HBO - Blu-Ray

New Orleans, 25 måneder senere. Kriminaliteten og korruptionen er stigende, kulturen bliver trådt ned, og folkene, der betyder noget - arbejderne og familierne, som stadig bor dér - har fået... Læs mere.
389,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

New Orleans, 25 måneder senere.

Kriminaliteten og korruptionen er stigende, kulturen bliver trådt ned, og folkene, der betyder noget - arbejderne og familierne, som stadig bor dér - har fået nok.

HBOs dramaserie Treme genbesøger musikerne, kokkene, Mardi Gras indianerne, og andre velkendte New Orleans karakterer, som fortsætter med genopbygningen af deres liv, deres hjem og deres kultur i efterdønningerne af den orkan i 2005, som næsten dræbte en amerikansk by.

I sæson 3, som finder sted i efteråret 2007 til foråret 2008, fortsætter den tiltagende kriminalitet og uduelighed med at lamme byens genopbygning, med udefrakommende profitmagere som søger profit i kortsigtede gevinster.

Seriens fokus er stadig på normale folk, men de accepterer ikke længere deres mangel på indflydelse hos institutionerne, som har kontrolleret byen. Nedgjort af sorg og tab, men dødtrætte af inkompetence og korruption hos politiet og byens embedsmænd, begynder karaktererne i Treme at gøre indhug ved at kræve, at deres musik, kunst og velvære bliver sikret.

Gennem en mordretssag, som forener flere spillere, vil Treme udforske byens håndtering af retfærdighed, skoler og politik, samtidig med at kortlægge den inspirerende græsrodsindsats for at bevare en af de mest ikoniske amerikanske byers individualitet.

Fakta

Oprindelig titelTreme - Season 3
SerieAlle Treme ProdukterTreme TV Serier
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2012
GenreDrama
Spillelængde603 Min.
Censur15
SprogEngelsk, Spansk
UnderteksterDansk, Svensk, Norsk, Finsk, Fransk, Spansk, Engelsk For Hørehæmmede
InstruktørErnest R. Dickerson Agnieszka Holland Jim Mckay Anthony Hemingway
SkuespillereKim Dickens Khandi Alexander Rob Brown Clarke Peters Melissa Leo Lucia Micarelli Michiel Huisman India Ennenga
Manuskript afDavid Simon George Pelecanos Eric Overmyer Anthony Bourdain
Skrevet afDavid Simon George Pelecanos Eric Overmyer Anthony Bourdain
Billedeformat1080P High Definition, 1.78:1
LydformatDolby Digital 5.1 (Dts Hd), Dolby Digital 2.0
ProduktionslandUsa
Antal Blu-Rays4
FormatRegion 2 Blu-Ray Film - Dansk Udgave
TagsTreme, Blu-Ray


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse