menuGucca.dk - Logo

Tremors // Tremors 2 // Tremors 3 // Tremors 4 - DVD

Ormen 1 / Tremors Val og Earl er to afdankede cowboys, som klarer dagen og vejen ved klunseri i et lille landsbyhul i vesten. Desværre bekymres egnens bebyggere af en serie mystiske dødsfald. Og... Læs mere.
99,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Ormen 1 / Tremors
Val og Earl er to afdankede cowboys, som klarer dagen og vejen ved klunseri i et lille landsbyhul i vesten. Desværre bekymres egnens bebyggere af en serie mystiske dødsfald. Og panikken blivere et faktum, da cowboy-duoen opdager årsagen. Under den fredfyldte dal lurer ondskabsfulde monstre. Kæmpemæssige bæster, der som muldvarper graver sig frem under jorden med en fart af 80 km/t.

Ormen 2 / Tremors II - Aftershock
De glubske og gigantiske sandorme er igen på spil, og Earl Basset bliver hyret til at gøre det af med dem. I en opgave han løser udmærket, indtil de snu orme muterer til mindre version med ben og en helt ny mobilitet. Nye monstre kræver nye, men ikke mindre hårdhændede, metoder.

Ormen 3 / Tremors III - Back To Perfection
Med en efterhånden omfattende erfaring er skydegale Burt Gummer blevet en efterspurgt herre når de blodtørstige orme dukker op. Denne gang står Burt og Co. over for nye udfordringer, da de forvoksede sandorme har tillagt sig vinger og flyver hærgende rundt i ørkenen. Men det er ikke noget en god gang varmt bly ikke kan fikse.

Ormen 4 / Tremors IV - The Legend Begins
Da arbejderne i den fjerntliggende mineby Rejection, Nevada bliver ofre for et ukendt rovdyr, hyrer minens ejer, Hiram Gummer, en lejemorder til at udslette de menneskeædende uhyrer, inden de sluger hele minens overskud. Det er starten på en kamp på liv og død, der udkæmpes dybt inde i jordens indre og afsluttes på gaderne i Rejection.

Fakta

Oprindelig titelTremors 1-4 Box - Quadrilogy
SerieTremors
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1989
GenreGyser Thriller Box-Sæt
Spillelængde382 Min.
Censur15
SprogEngelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Tysk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk, Engelsk, Bulgarsk, Fransk, Kroatisk, Polsk, Spansk, Tjekkisk, Tyrkisk, Tysk, Ungarsk
InstruktørBrent Maddock Ron Underwood
SkuespillereFred Ward Kevin Bacon Michael Gross Susan Chuang Finn Carter Reba Mcentire Helen Shaver Christopher Gartin
Manuskript afBrent Maddock John Whelpley S.s. Wilson
Skrevet afBrent Maddock S.s. Wilson Nancy Roberts Ron Underwood
BilledeformatWidescreen 1.85:1
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandUsa
Antal DVD4
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
GenvejeTremors - Film
TagsTremors // Tremors 2 // Tremors 3 // Tremors 4, Dvd, Movie


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse