menuGucca.dk - Logo

Trygge Rammer - Marcia Willett - Bog (Returvare)

Indbinding: Hæftet
Chadwick-trilogien 2. Denne roman fortsætter sagaen om familien Chadwick, der første gang blev præsenteret for det danske publikum i romanen Fremtids Håb. I Trygge Rammer hører vi igen om... Læs mere.
77,95 kr
  • Kun 1 stk. på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret
Fås også som ny til 99,95 kr

Varens stand
Lettere fugtskade, som ikke påvirker produktet.


Beskrivelse

Chadwick-trilogien 2.

Denne roman fortsætter sagaen om familien Chadwick, der første gang blev præsenteret for det danske publikum i romanen Fremtids Håb. I Trygge Rammer hører vi igen om bedstemor Frederica og hendes tre børnebørn, der i 1957 tragisk mistede deres forældre og ældre bror i Kenya. De tre, Fliss, Mole og Susanna, vokser op i Devon i huset The Keep, hvor Freddy og svogeren Theo sørger for de trygge rammer. Børnene vokser til og får deres eget liv: Fliss må tage til Hong Kong med sin mand, selvom hun slet ikke har lyst til lange rejser - hun er nemlig en sand hjemmeføding. I modsætning til Mole, der uddanner sig i marinen. Og så er der Susanna, som går rundt og forelsker sig... Freddy vil så gerne skærme sine kære og drømmer om at se den næste generation komme til verden. Det forstår børnene intuitivt, og de træder til og sørger for Freddys trygge alderdom. Så med denne gensidige kærlighed bevæger Chadwick-familien sig ind i den uvisse fremtid.

Oversat af: Charlotte Grubb

Fakta

Oprindelig titelHolding On
SerieAlle Chadwick Trilogien ProdukterChadwick Trilogien Bøger
Forfatter(e)Marcia Willett
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788777146183
ISBN-108777146183
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave3
Oplag4
Sidetal280
DimensionerBredde: 14Cm - Højde: 22Cm
TagsFamilien, Ægteskab, Kærlighed, England, 1970-1979, 1980-1989, Trygge Rammer, Bøger, Bog


I perioden 1972-1984 etablerer de tre forældreløse søskende sig med større eller mindre held i en voksen, selvstændig tilværelse. Men The Keep er stadig deres livs trygge centrum

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse