menuGucca.dk - Logo

Udbryderens Plan - Henrik Frederiksen - CD Lydbog

En meget tankevækkende og underholdende bog. Som læser kan man ikke lade være med at stille sig det helt store spørgsmål: Lever jeg det liv, som jeg har lyst til? Dertil får man som kvinde... Læs mere.
249,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

En meget tankevækkende og underholdende bog. Som læser kan man ikke lade være med at stille sig det helt store spørgsmål: Lever jeg det liv, som jeg har lyst til? Dertil får man som kvinde indsigt i en mands frustrationer og tanker. Udbryderens plan er et startskud til at ændre sit liv! Lizl Rand. Livsstilredaktør, B.T.

Udbryderens plan er en provokerende, udflippet og selvhøjtidelig roman – uimodståelig og underholdende i al sin opblæsthed. Romanen handler om et rigt, terapeutisk samfund, hvor mennesker søger meningen i sig selv, fremfor hos andre, og derfor bliver prisgivet den totale meningsløshed. Det er Nietzsche som selvhjælpsbog. Anne Libak, Weekendavisen

Nogle gange er vi ikke enige med virkeligheden. Men hvem siger, den har ret? Udbryderens plan er for os, der er i tvivl om, hvad vi vil med livet. Men hvem er ikke det? Sted, handling, begivenheder og personer kan skifte. Men tvivlen har vi til fælles. Godt beskrevet. Sætter hjernen i det tænksomme gear. Rene Simmel, Ekstra Bladet 

Frederiksen har et gennemført godt sprog og er hele vejen tro mod sit plot og får lavet en spændende udviklingshistorie. Per Månson, lektør.

En forfatter uden forlag og med bøger, der ikke kan købes i en boghandel. Det lyder som en rigtig dårlig idé! Men faktisk er det en succes. Endda en stor succes. For selv om den 35-årige forfatter Henrik Frederiksen ikke har et stort forlag i ryggen til at udgive sine bøger og til at sælge dem, så har han solgt mere, end hvad de fleste etablerede forfattere tør drømme om.

Fakta

Forfatter(e)Henrik Frederiksen
Genre(r)Diverse
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788764500035
ISBN-108764500039
IndbindingCd Lydbog
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
TagsMænd, Selvhjælp, Forfattere, Filmbranchen, Kærlighed, Venskab, Udbryderens Plan, Lydbøger På Cd, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.195 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner