menuGucca.dk - Logo

Vægventilator - Tristar Ve-5874 - 45W - Hvid

Hold dig kølig på de varme sommerdage med Tristar-vægventilatoren. Vil du have en kølig vind i dit hjem, men har du ikke plads på dit bord eller gulv? Vægventilatoren kan monteres på væggen... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Hold dig kølig på de varme sommerdage med Tristar-vægventilatoren. Vil du have en kølig vind i dit hjem, men har du ikke plads på dit bord eller gulv? Vægventilatoren kan monteres på væggen med skruer, hvor du vil, og du skal bare sætte den til stikkontakten.

Tristar vægventilator er let at indstille takket være den manuelle styring via trækstrengene. Du kan vælge mellem tre luftstrømme med knapperne, der er let at trykke på, ved bunden af ??ventilatoren. Fordi det er en stille ventilator, er den perfekt at bruge i soveværelset.

Takket være svingningen på 85 grader og den indstillelige vinkel 25 grader kan du justere vægventilatoren til at køle en stor overflade. Ideel til dit hjem eller dit kontor.

 • Farve: Hvid
 • Strøm: 45 W
 • Ca. diameter: Ø 40 cm
 • Hastighed:
  • 1250 rpm
  • 3 niveauer
 • Ydeevne: 4201 m³/h
 • Lydintensitet: 53,18 dB
 • Drej: 85º
 • Karakteristika: Nem knaps kontrol
 • Strømforsyning: Elektrisk netværk
 • Volt: 220-240 V

Sikker e-handel

Det er et vigtigt princip hos Gucca.dk, at handel på nettet skal være sikkert, billigt og hurtigt for dig.

Sikkerhed frem for alt

Når man handler online er sikkerheden enorm vigtig, og det er selvfølgelig noget, vi prioriterer højt. NETS har godkendt vores online betalingsløsning, og det er den primære garanti for sikkerheden bag din betaling online. Derfor er det at handle og betale hos Gucca altid helt sikkert.

Vi tilbyder 30 dages returret hos Gucca.dk

Når vi skriver 30 dages returret, så er det naturligvis på alle typer varer. Med andre ord betyder det, at hvis du af forskellige grunde ikke ønsker at beholde varen, kan du sende varen retur tilbage til os uden dårlig samvittighed, og herefter sørger vi for, at dine penge bliver refunderet. Før du sender dit produkt tilbage, så har du altid den mulighed at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Hurtig & sikker levering

Vi ønsker ikke at lade dig vente for længe på dit produkt, og vi fokuserer derfor på at sikre den hurtigste levering. Hvis vi er lagerførende, vil du typisk få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Den nøjagtige lagerstatus er tydelig ved hvert enkelt produkt. Såfremt du er i tvivl om leveringstid eller lagerstatus, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Hvordan ønsker du at betale?

Du kan vælge imellem flere former for betaling, når du køber hos Gucca. Den betalingsmulighed der passer bedst til dig, er selvfølgelig den du skal gøre brug af. Uanset hvad du vælger, kan du føle dig helt sikker og tryg, når du handler hos Gucca.dk Klik på det efterfølgende link, for at få de betalingsmuligheder der er tilgængelige. Når du vælger at betale med betalingskort, så trækker vi først pengene, når vi afsender din vare.

Du har altid mulighed for personlig assistance hos vores kundeservice

Skulle der opstå tvivl eller spørgsmål til vores webshop, ringer eller skriver du selvfølgelig bare til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os imellem kl. 10-15 på hverdage, og vi er parat til at hjælpe dig - med et smil og godt humør.

Du kan spore forsendelsen

Du har selvfølgelig altid mulighed for at spore din forsendelse, når du køber hos os. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at besøge din personlige ordreside. På din personlige ordreside vil du kunne følge med i, hvornår vi har afsendt din pakke. Når forsendelsen forlader vores lager og er på vej, får du en mail fra os.

Fakta

Agefrom5
MærkeTristar


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse