menuGucca.dk - Logo

Vældige Ting - Søren Mørch - Bog

– 63 fortællinger om verden, som den er Der faldt mange rosende ord fra anmelderne, da Søren Mørchs Store forandringer udkom. Nu følger forfatteren og historikeren succesen op med 63 nye... Læs mere.
299,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

– 63 fortællinger om verden, som den er

Der faldt mange rosende ord fra anmelderne, da Søren Mørchs Store forandringer udkom. Nu følger forfatteren og historikeren succesen op med 63 nye fortællinger, der på nye og ofte overraskende måder belyser, hvem og hvad der fik verden til at forandre sig fra den gamle til den moderne.

Fra historien om jernbanen – bl. a. andet set gennem H. C. Andersens øjne – over Darwin og Dreyfus til indsigtsfulde beretninger om Tysklands udvikling fra Bismarck til Adolf Hitler. Fra 1. Verdenskrigs flamske slagmarker til 2. Verdenskrigs terrorbombardementer, kulminerende med atombomberne over Hiroshima og Nagasaki. Og endelig – overraskende – en tour de force af en fortælling om det amerikanske landbrugs udvikling fra familielandbrug til industri – en udvikling, Mørch ser som den måske mest afgørende overhovedet i bevægelsen fra den gamle til den moderne verden.

Fakta

Forfatter(e)Søren Mørch
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788756775038
ISBN-108756775032
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag2
Sidetal528
TagsVerdenshistorie, Civilisation, Modernitet, Historie, Europa, Vældige Ting, Bøger, Bog

Et udvalg af verdenshistoriens vigtigste vendepunkter. 63 fortællinger der belyser hvem og hvad der fik verden til at forandre sig fra den gamle til den moderne

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

32.796 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner