menuGucca.dk - Logo

Værdiforandring I Velfærdsstaten - Lars Hulgård - Bog

- et weberiansk perspektiv på sociale forsøgsprogrammer. Hvorfor engagerer mennesker sig frivilligt i fornyelsen af velfærdssamfundet - når vor tid ellers er præget af individualiserende... Læs mere.
229,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

- et weberiansk perspektiv på sociale forsøgsprogrammer.

Hvorfor engagerer mennesker sig frivilligt i fornyelsen af velfærdssamfundet - når vor tid ellers er præget af individualiserende tendenser? Udviklingen af fællesskaber ser vi udfoldet i utallige - ofte lokale - sammenhænge.
Ildsjæle bærer mange af de sociale aktiviteter, der må have dialogen og alliancen med omverdenen i orden, hvis projektet skal bære frugt. Disse nyere socialpolitiske tendenser - som er vigtige bestanddele i udviklingen af det lokale demokrati.

I bogen analyseres disse tendenser ved hjælp af Max Weber. Med hans kulturanalyse i værktøjskassen viser det sig, at udviklingen fra neden ikke kun vedrører underprivilegerede grupper, men kan foregå på tværs af de samfundsmæssige hierarkier.

Fakta

Forfatter(e)Lars Hulgård
Genre(r)Samfund Og Historie
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788787811644
ISBN-108787811642
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal238
DimensionerBredde: 14.9Cm - Højde: 21.9Cm
TagsUdviklingsprojekter, Forsøgsprojekter, Det Sociale Udviklingsprogram, Evaluering, Sociale Forsøgsprojekter, Værdiforandring I Velfærdsstaten, Bøger, Bog


Med udgangspunkt i den weberianske kulturanalyse fokuseres på nøglepersoner/reformatorer og deres netværksdannelse omkring implementeringen af SUM-programmet

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse