menuGucca.dk - Logo

Valentino Dameparfume - Valentina Edp 50 Ml

1 anmeldelse
Valentino Valentina Eau de Parfum for kvinder er en frisk, blomstret, frugtagtig orientalsk duft. Den kan bruges af kvinder i alle aldre, men den største gruppe af købere er kvinder i alderen 25... Læs mere.
459,95 kr
Før: 499,95 krSpar 40,00 kr (8%)
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Valentino Valentina Eau de Parfum for kvinder er en frisk, blomstret, frugtagtig orientalsk duft.

Den kan bruges af kvinder i alle aldre, men den største gruppe af købere er kvinder i alderen 25 og op. 

Noter:
Valentina fra Valentino åbner med noter af bergamot fra Calabria og hvide trøfler fra Alba. Amalfi orange blomster, sød jasmin, tuberose og vilde jordbær er sammensætningen i hjertet. Basenoterne består af ceder, vanilje og rav.

Eau de Parfum: 
Eau de Parfum er sammensat af 10-20% aromatiske sammensætninger. Det betyder at 10-20% af parfumen er lavet af parfumerede olier, mens 80-90% er alkohol. Den typiske Eau de Parfum er 15% parfume. 
Eau de Parfum har en stærkere og længere varende duft end Eau de Toilette. Den er mere koncentreret og har stærkere hjertenoter, der forbliver efter topnoterne er forsvundet. 
Påfør parfumen på puls zonerne, så duften har mulighed for at blomstre op omkring dig. 

Valentino: 
Valentino, født i 1932 i Italien, er en af verdens mest kendte mode designere.

Fakta

GenreParfume Eau De Parfum
MærkeValentino
TagsParfyme, Parfume, Gode Parfumer Til Kvinder, Gaveide Til Kvinde, Perfume, Perfyme, Au De Parfum, Eua De Parfum, Kvindeparfume, Dame Parfume, Parfume Til Damer, Dameparfume, Dameparfyme, Valentino Dameparfume, ParfumeKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Valentino Dameparfume - Valentina Edp 50 Ml Parfume til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 1 anmeldelse

Skriv anmeldelse


  • Udmærket