• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.417 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Verden Er Nu Håb Og Kærlighed - Mads-Peder Winther Søby - Bog

Indbinding: Hæftet
”Livet er en flyvsk forståelse af fortiden sat i et helende perspektiv!”   Verden er nu håb og kærlighed er delt i flere hovedspor. Det er en fortælling om en fars store bekymring for en... Læs mere.
209,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

”Livet er en flyvsk forståelse af fortiden sat i et helende perspektiv!”  

Verden er nu håb og kærlighed er delt i flere hovedspor. Det er en fortælling om en fars store bekymring for en datters ve og vel. Samtidig er det et skelsættende interview med en feteret aldrende forfatter omkring dennes debutroman. Hovedpersonen Maria tror, fortællingen handler om Margaret, den ene halvdel af et ungt par under 2. verdenskrig, men langsomt åbner nye perspektiver sig!  

Romanen forløber over syv dage med fordybede samtaler om en række af livets store spørgsmål. 
Kan de forskellige aktører, der arbejder under forskellige forudsætninger, nå målet om at bryde litteraturens lænker? Forfatteren bryder alle litterære regler og intervenerer i fortællingen ved at skrive sig ind i romanen. Spørgsmålet er, om det overhovedet hjælper?  

Dét, der først synes som separate fortællinger, tager langsomt form af en sammenhængende slægtskrønike for derigennem at blive en eksistentiel overvejelse om dét at være menneske, om kærlighed, om virkelighed, om fiktionen i fiktionen, og i hvilken udstrækning mennesket har et frit valg.  

Verden er nu håb og kærlighed, er rundet af genren for filosofisk fiktion, der måske er mest kendt fra bogen Sofies verden.  

Mads-Peder Winther Søby, digter og forfatter, født 1978. Han debuterede i 2016. Siden har han skrevet en håndfuld bøger i forskellige genrer. I Verden er nu håb og kærlighed fortsætter han afsøgningen af skønlitteraturen efter eksistentielle svar. En søgen, som han allerede påbegyndte med debutudgivelsen Digteren mellem linjerne og fortsatte i krigsromanen Vi var mennesker i skyggernes tid fra 2018. Mads-Peder ønsker gennem fiktionen at komme med bud på, hvad et menneske er og, måske nok så vigtigt, hvad et menneske kan være.

Fakta

Forfatter(e)Mads-Peder Winther Søby
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788797189702
ISBN-108797189707
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal241
DimensionerBredde: 14.4Cm - Højde: 22.2Cm
TagsVerden Er Nu Håb Og Kærlighed, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse