menuGucca.dk - Logo

Volare Børnecykel - Disney Prinsesse - Str. 10"

Denne børnecykel med lyserødt prinsessetema er oplagt til børn, der skal lære at cykle.  Grundet cyklens små 10" hjul bliver cyklen lettere at styre og kontrollere for den lille cyklist. Til... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Denne børnecykel med lyserødt prinsessetema er oplagt til børn, der skal lære at cykle. 

Grundet cyklens små 10" hjul bliver cyklen lettere at styre og kontrollere for den lille cyklist. Til at hjælpe med dette medfølger desuden støttehjul og støttestang, så en voksen kan hjælpe barnet med at holde balancen. Dette er også med til at gøre oplevelsen mere tryg og sikker for barnet. 

Begyndercyklen har kun ét gear og kan køre både frem og tilbage, når der trædes i pedalerne. Dette medfører, at cyklen ikke har noget friløb - dvs. at kører hjulene rundt, gør pedalerne det samme. 

Omkring kæden sidder en kædeskærm, så intet kan sætte sig fast. 

Størrelse: Cyklen passer til børn med en skridtlængde på 39-48 cm. 

Bemærk gerne at cyklen ikke er 100% samlet ved ankomst. 


Sikker e-handel

Internethandel er nødt til at være billigt, hurtigt og sikkert for vores brugere. Det er noget vi altid har fokus på hos Gucca.

Sikkerhed frem for alt

Sikkerheden er utrolig vigtig, når man handler på Internettet, og vi prioriterer selvfølgelig sikkerhed højt. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi opnået den optimale garanti for, at sikkerheden bag din Internetbetaling er i orden. Så online handel og betaling hos Gucca er forbundet med 100% sikkerhed.

Hos Gucca.dk har du altid 30 dages returret

Der er ingen begrænsninger i din returret. Vi har 30 dages returret på alle varer. Det medfører ganske enkelt, at hvis du af en eller anden grund ikke måtte ønske din vare, kan du uden dårlig samvittighed sende varen retur til os, hvorefter du vil få dine penge tilbage. Du er selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål, inden du returnerer et produkt.

Hurtig & sikker levering

Det er vigtigt, at du som vores kunde får tilsendt dit produkt både sikkert og hurtigt. Indenfor 1-2 hverdage vil du få din vare tilsendt. Det eneste der kan udskyde leveringen, er, hvis den mod vores forventning ikke er på lager. På vores shop fremgår lagerstatus ud for det enkelte produkt, så du kan altid få svar på, om vi er lagerførende. Kontakt os såfremt du alligevel måtte være i tvivl om leveringstid eller lagerstatus for en vare.

Sådan kan du betale online

Der er flere muligheder for betaling, når du handler hos os, og du vælger selvfølgelig selv, hvordan du vil foretage betaling. Der er selvfølgelig frit valg blandt betalingsmetoder - du gør brug af den, der passer dig. Uanset hvilke af vores betalingsmetoder du benytter, så kan du altid handle trygt og sikkert hos os. Alle vores betalingsmuligheder kan du se her. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi afsender din vare, at pengene hæves fra din bankkonto.

Vi yder selvfølgelig professionel assistance, når du har behov for det

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores webshop, så tag endelig kontakt til os. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 10-15, og vi er altid parat ved telefonen eller på e-mailen til at give dig kvalificeret hjælp med et smil på læben og i godt humør.

Du kan spore ordren

Du har selvfølgelig altid mulighed for at følge din forsendelse, når du køber hos Gucca.dk. Du kan besøge din egen personlige ordreside, så snart købet er færdiggjort. På ordresiden kan du se, hvornår dine produkter forlader vores lager. Du får besked via mail, når din forsendelse forlader vores lager og er på vej.

Fakta

GenreUdendørs Leg Børnecykler
Anbefalet alderFra 3 År
TagsUdendørs Leg, Volare Børnecykel, Legetøj

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.098 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner