menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Wings, Sos, Save Our Sam, Fun And Games, 4.Kl - Edward Broadbridge - Bog

Aktivitetsbog. Wings er et moderne engelsksystem der bygger på • Læringsstile • Elevautonomi • Målsætning og evaluering • Portfolio I 4. klasse er det fantasyfortællingen... Læs mere.
109,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Aktivitetsbog.

Wings er et moderne engelsksystem der bygger på
• Læringsstile
• Elevautonomi
• Målsætning og evaluering
• Portfolio

I 4. klasse er det fantasyfortællingen om Daffi the Dragon der er udgangspunktet for undervisningen. 

Læringsstile
Wings giver et bud på, hvordan du i praksis kan arbejde med læringsstile i engelsk. Alle opgaver er markeret med et ikon, der fortæller eleven, hvilken læringsstil den primært aktiverer. Der er på den måde mulighed   for at tilbyde eleverne flere tilgange til at tilegne sig stoffet, samt en reel mulighed for differentiering.

Elevautonomi 
Wings indleder altid med en fælles start, hvor klassen varmer op med fx en sang, en leg eller en samtale om et billede. Her præsenteres det sproglige område, som kapitlet fokuserer på, og eleverne får en ide om,     hvad de skal arbejde med. Hvert kapitel afsluttes med en workshop, hvor eleverne viser hvad de har lært. Wings lægger op til at eleverne selv skal være med til at bestemme, med hvad og hvordan de vil arbejde.  Elevernes mulighed for selv at tilrettelægge deres arbejde udbygges gradvis år for år.

Målsætning og evaluering
Wings lægger vægt på en god evalueringspraksis af den enkelte elevs læreprocesser. Elevens egen målsætning og evaluering er med til at understøtte hende i de valg, som hun træffer. I 3. og 4. klasse er der en fælles målsætning og en individuel evaluering indbygget i systemet. Fra 5. klasse skal eleven også sætte personlige mål inden for rammerne for hvert kapitel. Der er specielt udviklede ark og en udførlig lærervejledning til dette til hvert klassetrin.

Portfolio
Wings lægger op til brug af portfolio som led i en dokumentation af elevens læring. Der findes mange former for portfolio, og det er op til den enkelte skole og den enkelte klasse at finde en form, der passer til dem. Wings giver ideer til, hvordan man kan gøre, og fra 5. klasse er elevens arbejdsbog designet som en kombineret arbejdsbog og portfolio = Workfolio.

Fakta

SerieWings
Forfatter(e)Edward Broadbridge Gitte Tjellesen Merete Olsen
Genre(r)Skole Og Lærebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788723015068
ISBN-108723015063
IndbindingHæftet
SprogEngelsk
Udgave1
Oplag10
Sidetal56
DimensionerBredde: 21Cm - Højde: 29.6Cm
TagsWings, Sos, Save Our Sam, Fun And Games, Wings Sos, Wings, Sos, Save Our Sam, Fun And Games, 4.Kl, Studiebøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

35.071 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner