• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.388 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Wolfenstein 2: The New Colossus - Aus - Nintendo Switch

Wolfenstein II: The New Colossus er den længe ventede efterfølger til den anmelderroste Wolfenstein: The New Order, lavet af de prisbelønnede MachineGames. Du skal befri det amerikanske folk fra... Læs mere.
359,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Wolfenstein II: The New Colossus er den længe ventede efterfølger til den anmelderroste Wolfenstein: The New Order, lavet af de prisbelønnede MachineGames.

Du skal befri det amerikanske folk fra Nazierne, samtidig med at du kæmper dig gennem et post-atomisk Manhattan, det besatte Roswell, New Mexico og de embatterede bugtagtige og boulevarder i New Orleans.

Som BJ Blazkowicz oplever du en uforglemmelig, action-pakket historie, der bringes til live med hjælp fra ekstraordinære karakterer. Genforen dig med dine venner og med-frihedskæmpere, som du bekæmper den onde Frau Engel og hendes Nazi-hær. Kæmp i den anden Amerikanske Revolution som du foretrækker - derhjemme eller på farten. Og for at få den perfekte blanding af fordybelse og nøjagtighed kan du bruge Nintendo Switchs unikke bevægelseskontrol til at stoppe Nazi-truslen.

Fakta

SerieWolfenstein
PlatformNintendo Switch
UdgivelsesdatoEr udgivet
GenreActionFirst Person Shooter
ProducentBethesda
GenvejeWolfenstein - Spil
TagsWolfenstein 2: The New Colossus (Aus)


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse