menuGucca.dk - Logo

Yves Saint Laurent Dameparfume - Opium Edt 30 Ml

Yves Saint Laurent Opium Eau de Toilette til kvinder er en klassisk orientalsk krydret duft. Topnoterne er koriander, blomme, citrus, mandarin, peber, jasmin, nelliker, vestindiske bugt og bergamot.... Læs mere.
419,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Yves Saint Laurent Opium Eau de Toilette til kvinder er en klassisk orientalsk krydret duft. Topnoterne er koriander, blomme, citrus, mandarin, peber, jasmin, nelliker, vestindiske bugt og bergamot. Hjerte noterne er nelliker, sandeltræ, patchouli, kanel, orris rod, fersken og rose og basen er labdanum, tolu balsam, sandeltræ, opoponax, muskus, kokosnød, vanilje, benzoin, vetiver, røgelse, cedar , myrra, castoreum og rav. Opium kan bruges af kvinder i alle aldre, men den største gruppe af købere er kvinder fra 35 år.

Yves Saint Lauren
Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent, der døde i juni 2008 i en alder af 71 år var ikke kun den mest indflydelsesrige designer i anden halvdel af det tyvende århundrede, han var også den mest mytiske, et drømmende, skrøbeligt væsen med enorme briller og et privatliv i hyppig forvirring.

Fakta

Oprindelig titelYves Saint Laurent - Opium 30 Ml. Edt
GenreParfume Eau De Toilette
MærkeYves Saint Laurent
TagsYves Saint Laurent Dameparfume, Parfume

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.420 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner