menuGucca.dk - Logo

Yves Saint Laurent Edt - L'homme - 60 Ml

Yves Saint Laurent L'Homme er en frisk, mild og let duft med noter af citrus skræl, ingefær, basilikum blomster, viol blade, vetiver og tonka bønne. L'Homme kan bruges af mænd i alle aldre, men... Læs mere.
Varen kan ikke leveres i øjeblikket

Yves Saint Laurent L'Homme er en frisk, mild og let duft med noter af citrus skræl, ingefær, basilikum blomster, viol blade, vetiver og tonka bønne.
L'Homme kan bruges af mænd i alle aldre, men er særlig god til mænd fra 20 år.

Eau de Toilette
Eau de Toilette er en parfumetype med en medium-lav koncentration af parfumerede olier. Disse er lavet med omkring 10 % koncentrerede aromatiske forbindelser, og har generelt mere vand end ethanol i sig.
Dette gør ofte denne type parfume mere let i duften end for eksempel end Eau de Parfum, da en Eau de Toilette er mindre koncentreret.
Eau de Toilette påføres på pulsområder, så duften har mulighed for at udvikle sig og blomstre op omkring dig.

Yves Saint Laurent
Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent (1936-2008), var en fransk modedesigner, som anses for en af de største i det 20. århundrede.
Allerede som 17 årig begyndte han at arbejde for den franske designer Christian Dior. Efte Diors død i 1957 blev 21-årige Yves sat i spidsen for bestræbelserne på at redde huset Dior fra finansiel ruin.
Eter et nervesammenbrud i 1960 blev Saint Laurent løst fra Dior og startede sin egen butik, Yves Saint Laurent, finansieret af hans partner, Pierre Bergé. Parret skiltes i 1976, men fortsatte som forretningspartnere.
Yves Saint Laurent blev overtaget af Gucci-gruppen 1. november 2002. Hans kollektioner skabte tøj til den selvstændige og ikke mindst selvsikre og erhvervsaktive kvinde. Yves Saint Laurent viste sig kun sjældent offentligt og var psyskisk syg i lange perioder.

Fakta

GenreParfume Eau De Toilette
MærkeYves Saint Laurent
TagsParfume Mænd, Mænd, Eu De Toilette, Parfume, Eau De Toilet, Eau De Toilette, Cologne, Herreparfume, Mande Parfume, Mandeparfume, Parfume Til Mænd, Herreparfyme, Yves Saint Laurent Edt, Parfume


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse