Cyber Week - se alle tilbud
close

10 Danske Filmklassikere - 1930'erne - Boks 2 - DVD

5 anmeldelser
199,95 kr
 • local_shippingKun få på lager
 • scheduleLevering: 1-2 hverdage
 • historyForlænget returret til 31. januar
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

10 fantastiske danske filmperler samlet i én boks! Heri får du en enestående samling af de allerbedste film fra 30'erne! Nyd timevis af nostalgisk sjov med disse ikoniske danske drama- og komediefilm.

Boksen indeholder følgende titler:

 • Snushanerne
 • Millionærdrengen
 • Giftes - Nej Tak!
 • Inkognito
 • Flaadens Blaa Matroser
 • Plat Eller Krone
 • Balletten Danser
 • Den Gamle Præst
 • Elverhøj
 • En Lille Tilfældighed

Snushanerne (1936)
Snushanerne er et festligt, forrygende og spændende lystspil om to filmmanuskriptforfattere - der helt har mistet inspirationen - og som sammen med en dejlig pige ved et tilfælde hvirvles ind i en smugleroperation af dimensioner.

Hæsblæsende spænding og forviklinger udvikler sig med lynets hast og det kan nok være, at de to gutter får inspirationen tilbage - og pigen rammes alvorligt af Amors pile...

Millionærdrengen (1936)
Magasin Rowly er en af Londons største forretninger. Op ad magasinets trapper og elevatorer myldrer dag efter dag de tusinder af kunder. Guldstrømmen glider ustandselig gennem alle forretningens kontorer og lokaler for sluttelig at ende
i Rowlyernes bank.
Men familien Rowly er blevet fattig på medlemmer - der er kun en eneste tilbage, den tolvårige John. Til trods for sin rigdom har han ingen rådighed over sin person.
Giftes - Nej Tak!

Inkognito (1937)
Den rige Olaf Brammer er den egentlige ejer af en landsomspændende virksomhed, der driver handel med husholdningsartikler. Livet er fuldt af skuffelser for Brammer, så han beslutter at rejse bort fra det hele. Han kommer dog ikke længere end ti byens udkant, hvor han falder i snak med en ung arbejdsløs kommis, som er på vej til en af Brammers forretninger for at søge en ledig plads. Pludselig får Brammer en idé. Han foreslår den unge kommis, at de bytter roller.
Her oprinder en helt ny tilværelse med en usympatisk filialbestyrelse, nye gode venner og en frisk og sød forstadspige. Men den forklædte Brammer bliver også rodet ind i rivaliseringer og fordægtige ting i forretningen.
Desuden bliver den arbejdsløse kommis genkendt i udlandet, og mistankerne hober sig op omkring den nye "ekspedient".

Flaadens Blaa Matroser (1937)
IB SCHØNBERG spiller rollen som radiotelegrafisten, Hjalmar Olsen, der bor i Nyboder. Han klarer alle skærene for Nyboder-vennerne, når de er i vanskeligheder - til lands eller til vands, lige fra søsterens hjertekvaler med den mindre reelle rigmandssøn, fyrbøder-datterens problemer med en pågående mand, til et mytteri der bryder ud på et udenlandsk skib.

Hjalmar er en handlingens mand, der altid handler hurtigt - og festligt - godt støttet af galleriet af gæve gutter og søfolk.

Plat Eller Krone (1937)
Vi befinder os til en opførelse af "Gøngehøvdingen" på dukketeater. Dukketeatrets ejer, instruktør og hele skuespillerstab er Erik Steen, hvis forældre har indbudt alle Eriks kammerater til børnebal. Blandt tilskuerne finder vi Herkules, Eriks uadskillelige ven og legekammerat. Mange led binder de to drenge sammen for resten af livet. De to barndsomsvenner havner to vidt forskellige steder i tilværelsen.

Balletten Danser (1938)
Kunstmaleren Jørgen har talent men ikke heldet med sig. Hans overbo er balletdanserinde og har måske ikke det store talent, men til gengæld heldet med sig. Fx lover direktør Bang hende at han vil støtte hendes teater, hvis hun selv tager hovedrollen.

Else er ikke specielt begejstret for arrangementet og Bangs kurmageri. Jørgen har også et godt øje til den smukke pige, men er for genert til at melde klart ud. Han er heller ikke glad for udviklingen.

Den Gamle Præst (1939)
I det mest idylliske Østjylland står kornet højt og flot, mens grev Carl Trolle (Poul Reumert) og hans familie stortrives. Datteren Mathilde og den hæderlige og hårdtarbejdende Preben vil gerne giftes, og de venter kun på, at Mathilde bliver 18, og Preben bliver færdig med sin uddannelse. Men også den dovne og durkdrevne Magnus har et godt øje til Mathilde, og hvad han ikke får, det tager han gerne.

Elverhøj (1939)
Under en rejse på Sjælland gør Kong Christian IV ophold ved lensgreven på Tryggevælde. Her skal kongens gudbarn, Elisabeth Munk, samme dag giftes med lensmanden Albert Ebbesen. Men da hører kongen rygter om, at Ebbesen flere gange er blevet set ved Elverhøj i selskab med en smuk elverpige. Samtidig er Elisabeth lun på en af kongens hofmænd. Først efter mange forviklinger kan de rette blive ægteviet.

En Lille Tilfældighed (1939)
Den unge visesanger Peter Jespersen er kommet hjem fra udlandet og står nu uden engagement. Han henvender sig til direktør Andresen fra Alhambrateatret, men bliver afvist, og Peter forstår af samtalen, at det vil være vigtigt for ham at få en impresario, der kan ordne det forretningsmæssige for ham.

Han henvender sig til teateragenterne Bang og Mathisen, hvis motto er: ”Har De talentet, skaffer vi kontrakten”.

Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Hos Gucca.dk har vi for øje at gøre online handel hurtigt, billigt og sikkert for brugerne.

Sikkerhed er det vigtigste

Internethandel skal være sikkert for brugerne. Vi går derfor aldrig på kompromis med sikkerheden. Med NETS godkendelse af vores løsning for betaling online, har vi opnået den bedste garanti for, at betalingssikkerheden er i orden. Derfor er det at købe og betale hos Gucca helt sikkert.

Hos Gucca.dk har du altid 100 dages fuld returret

Uanset hvilke produkter du har købt hos os, har du altid 100 dages fuld returret. Det betyder ganske enkelt, at hvis du af den ene eller anden årsag alligevel ikke måtte ønske din vare, kan du returnere varen til os uden videre, og efterfølgende vil vi sørge for, at dine penge bliver refunderet. Du er naturligvis velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål, inden du returnerer en vare.

Lynhurtig levering

Som vores kunde, skal du selvfølgelig ikke vente i alt for lang tid på dit produkt. Vi leverer hurtigt og sikkert. Hvis vi er lagerførende, så vil du oftest få varen tilsendt indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du kan få den nøjagtige lagerstatus på det individuelle produkt. Du har altid mulighed for at sende en e-mail eller ringe til os, såfremt du er i tvivl om lagerstatus eller leveringstid.

Vælg din betaling

Hos Gucca har du flere forskellige muligheder for betaling at vælge iblandt. Du bør naturligvis gøre brug af den betalingsmulighed, der passer bedst til dig. Det er den samme høje sikkerhed, uanset hvilken betalingsmetode du gør brug af. Du ser alle betalingsmuligheder her. Benytter du betalingskort, giver det dig den fordel, at pengene først bliver hævet fra din bankkonto, den dag produktet sendes til dig.

Hos Gucca får du altid personlig assistance

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, imens du besøger vores shop, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Imellem 10-15 på hverdage sidder vi klar på e-mail og ved telefonerne, og vi er altid klar til at hjælpe dig - med et smil og godt humør.

Sådan tracker du ordren

Hvis du har behov for det, har du mulighed for at tracke din forsendelse, fra det øjeblik vi sender ordren, til den er fremme hos dig. Du kan få adgang til din egen personlige ordreside, så snart købet er gennemført. På din personlige ordreside har du mulighed for at se, hvornår dine produkter er blevet sendt afsted. I samme øjeblik pakken er på vej, modtager du leveringsinformation herom via e-mail.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt 10 Danske Filmklassikere - 1930'erne - Boks 2 DVD til 5 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser
Bedøm produktet
Charles Et Marianne-Wilson Martin Milanini
PERFEKT
Tonny Larsen Larsen
gode film
Marit Mjelde
Mange gode film
Connie
Indeholder en del gode film bare kedeligt at der ikke er beskrivelser af filmene og evt. film covers med
Joni Nielsen
Jeg har det godt med fim