Om Gucca.dk

Vi er en dansk netbutik, der gik online i 2003. Vi har udviklet os fra at være en netbutik, der udelukkende solgte dvd-film, til i dag at være et varehus der håndterer tusindvis af forsendelser hver måned.

Vi har nu mere end 100.000 varer i vores sortiment, som er fordelt på over 30 afdelinger med alt lige fra bøger, film og legetøj til kreativ hobby og boliginteriør - og der kommer hele tiden nye afdelinger til.

Nogle af vores varer bliver sendt direkte ud til dig fra vores leverandører og andre fra vores lager i Vipperød.

Vores kundeservice og kontor ligger stadig i Herning, da det var her virksomheden startede.

Dansk kundeservice

support_agent
Telefon
70 27 85 05
mail
E-mail
kundeservice@gucca.dk

Vores danske kundeservice gør det nemt og uproblematisk for dig at returnere dine varer, hvis du for eksempel har fortrudt dit køb.

De sidder hver dag klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål på telefon eller mail.

Du kan også prøve at kigge i vores ofte stillede spørgsmål, hvor du finder svar på de henvendelser, vi får flest af.

Fremragende på Trustpilot

Fremragende
0 anmeldelser

Vores kunder har givet os bedømmelsen "Fremragende" på Trustpilot baseret på tusindvis af anmeldelser. De roser os især for vores hurtige levering, lave priser og brugervenlige hjemmeside. Det er vi meget stolte af, og vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre.

Vi støtter

Vi modtager hver uge mange henvendelser fra foreninger og klubber, som alle ønsker støtte til gode formål.

Da vi desværre ikke har mulighed for at hjælpe alle, og det næsten er umuligt at vælge det ene formål frem for det andet, valgte vi for mange år siden at samle vores støtte til Kræftens Bekæmpelse, som vi støtter én gang om året.

Kræft er desværre en sygdom, stort set alle mennesker og familier har oplevet på nærmeste hold. Vi håber derfor, at vores bidrag kan være med til at hjælpe sygdomsramte personer og familier både nu og i fremtiden.