2019 - After The Fall Of New York / Dopo La Caduta Di New York - DVD

49,95 kr
  • local_shippingKun få på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

EFTER NEW YORKS FALD KAN INGEN UNDSLIPPE UNDERGANGEN!

Det ser dystert ud for menneskeheden. En atomkatastrofe har gjortkvinderne sterile, og samfundet er blevet splittet op i to stridende grupperinger: de ondskabsfulde Eurakere og den revolutionære Federation. Lejesoldaten Parsifal hyres af Federationen til at infiltrere New York og redde den sidste frugtbare kvinde på planeten. Men den faldne metropol er et livsfarligt sted – også for en veltrænet soldat.

Kun med hjælp fra Big Ape og den mystiske Ratchet kan Parsifal redde menneskeheden fra total udryddelse...

Yderligere information

Oprindelig titelDopo La Caduta Di New York
Produktionsår1983
KategoriFilm Dvd Film
GenreSci-Fi Action
Spillelængde96 Min.
Censur15
SprogEngelsk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Vi har siden starten haft fokus på, at Internethandel skal være så hurtigt, billigt og sikkert for brugerne som overhovedet muligt.

Sikkerheden er i fokus

Hos Gucca prioriterer vi sikkerheden højest, og vi ser den, som det vigtigste område ved online handel. Vores løsning for Internetbetaling er godkendt af NETS, hvilket fungerer som den primære garanti for sikkerheden bag din online betaling. Derfor er køb og betaling online fuldstændig sikkert hos Gucca.dk.

Vi giver dig selvfølgelig altid 100 dages returret

Når vi skriver 100 dages returret, så er det selvfølgelig på alle vores varer. Kort sagt vil det sige, at fortryder du købet, så sender du blot din vare, og du vil få dine penge refunderet. Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål, inden du returnerer et produkt.

Kort leveringstid

Vi ønsker ikke at lade dig vente i alt for lang tid på din vare, og vi har derfor fokus på at sikre den hurtigste levering. Vi tilstræber, at du får din vare leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Den præcise lagerstatus er tydelig ved hvert enkelt produkt. Spørgsmål til lagerstatus og/eller leveringstid? Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Vælg din betaling

Når du handler hos Gucca, er det muligt at vælge mellem mange forskellige muligheder for betaling. Her kan du altid benytte netop den mulighed, der passer dig bedst. Lige meget hvilke af vores betalingsformer du benytter, kan du altid købe sikkert og trygt hos os. Se de betalingsmuligheder du har ved at klikke på linket. Først når dit produkt er afsendt, bliver beløbet trukket fra din bankkonto.

Hos Gucca får du altid personlig hjælp

Hvis du i forbindelse med dit besøg på vores webshop har spørgsmål eller møder udfordringer, er du velkommen til at tage fat i os. Kundeservice er åben for henvendelse mellem kl. 10-15 alle hverdage, og vi er altid parat på e-mailen eller ved telefonen til at yde dig kompetent hjælp i godt humør og med et smil på læben.

Sådan tracker du din ordre

Du har selvfølgelig mulighed for at spore din ordre, når du køber hos os. Du kan besøge din egen personlige ordreside, så snart købet er færdiggjort. På din ordreside er det muligt at se, hvornår din forsendelse afsendes fra vores lager. Når forsendelsen forlader vores lager og er på vej, modtager du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet