menuGucca.dk - Logo

Altid Ballade - DVD

4 anmeldelser
På Nørrebro i København, i en lille ussel 2 værelses lejlighed, bor familien Nielsen. Den hårdt arbejdende familiefar, Otto Nielsen (Carl Heger), har en drøm om at bygge et hus til familien på... Læs mere.
69,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

På Nørrebro i København, i en lille ussel 2 værelses lejlighed, bor familien Nielsen. Den hårdt arbejdende familiefar, Otto Nielsen (Carl Heger), har en drøm om at bygge et hus til familien på den grund, han har købt uden for byen. Derfor har han taget et ekstra job i sin fritid på en tankstation. Den fortravlede og forslidte husmor Helga (Sigrid Horne-Rasmussen) kæmper en daglig kamp for at få det hele til at løbe rundt. Hun sørger for, at familiens 5 børn altid er pæne i tøjet. 

"Altid ballade" er et rigtig familiedrama, hvor drømme nogengange bliver overskygget af virkelighed. Familien Nielsen bliver for en kort stund ramt af tragedie efter tragedie, og mor-Helga ved snart ikke, hvad hun skal gøre mere.

Mon hus får retter op på tingene og kommer på rette spor igen?

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1955
GenreFamilie Danske Film
Spillelængde87 Min.
UnderteksterDansk
InstruktørGabriel Axel
SkuespillereAsbjørn Andersen Annie Birgit Garde Sigrid Horne-Rasmussen Carl Heger Frode Arne Pedersen Tove Baltzersen Nils Jeppe Overgaard Ulf Bo Klahn Inge-Lise Grue Michael Bartroff
Manuskript afLeck Fischer
ProduktionslandDanmark
TagsAltid Ballade, Dvd, MovieKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Altid Ballade DVD til 4 ud af 5 stjerner - baseret på 4 bedømmelser og 2 anmeldelser

Skriv anmeldelse


  • Endelig kom denne gode film på DVD


  • den film har jeg ventet på i mange år, og er glad for at den endelig er til at købe, flot billed kvalitet, kan ses mange gange.kf