menuGucca.dk - Logo

American Gangster - Blu-Ray

Ingen plejede at lægge mærke til Frank Lucas, den stille chauffør, en af ​​den indre bys førende chef for sort kriminalitet. Men når hans chef pludselig dør, udnytter Frank åbningen i... Læs mere.
49,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Ingen plejede at lægge mærke til Frank Lucas, den stille chauffør, en af ​​den indre bys førende chef for sort kriminalitet. Men når hans chef pludselig dør, udnytter Frank åbningen i magtstrukturen for at opbygge sit eget imperium og skabe sin egen version af den amerikanske drøm.

Gennem opfindsomhed og en streng forretningsetik kommer han til at styre den indre byhandel med narkotika og oversvømmer gaderne med et renere produkt til en bedre pris. Lucas udråber alle de førende kriminalsyndikater og bliver ikke kun en af ​​byens hovedlinjekorruptører, men en del af dens cirkel af legitime borgerlige superstjerner.

Richie Roberts er en udstødt politimand tæt på gaderne, som mærker et skift af kontrol i narkotikaverdenen. Roberts mener, at nogen klatrer i ringen over de kendte Mafia-familier og begynder at mistænke for, at en sort magtspiller er kommet fra ingen steder for at dominere scenen. Både Lucas og Roberts deler en streng etisk kode, der adskiller dem fra deres egne kolleger, hvilket gør dem til ensomme figurer på modsatte sider af loven.

Disse to mænds skæbner vil blive sammenflettet, når de nærmer sig en konfrontation, hvor kun en af ​​dem kan komme ud på toppen.

Fakta

SerieAlle American Gangster ProdukterAmerican Gangster Film
Produktionsår2007
GenreBiografier Krimi
Spillelængde157 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørRidley Scott
SkuespillereDenzel Washington Russell Crowe Roger Guenveur Smith Josh Brolin Chiwetel Ejiofor Yul Vazquez Malcolm Goodwin Cuba Gooding Jr J Kyle Manzay Thomas Guiffre Robert Diggs Jr Robert Funaro Robert C Kirk
Skrevet afSteven Zaillian
Billedeformat1.85:1
LydformatDolby Atmos, Dolby Digital, Dts
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Blu-Ray Film - Dansk Udgave
IMDBIMDBFilmen på IMDB (Åbner i et nyt vindue)
TagsAmerican Gangster, Blu-Ray


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse