Backdraft - 4K Ultra HD Blu-Ray

2 anmeldelser
Varen kan ikke leveres i øjeblikket
  • blockIkke på lager
  • scheduleLevering: 3-20 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 0 anmeldelser

Beskrivelse

Ron Howards film handler om to brødre, begge brandmænd, son forsøger at føre familietraditionen videre og lære at leve med mindet om deres fars tragiske død. Brian McCaffrey (William Baldwin), der som barn så sin far omkomme under en brand, vender tilbage til sin fødeby, Chicago, hvor han bliver optaget på prøve som brandmand under sin bror, brandmester Stephen McCaffrey (Kurt Russell).

Stephens barske og fanatiske holdning til godt brandmandsarbejde, driver Brian til at overflytte til en mindre farligafdeling under brandinspektør Donald Rimgale (Robert De Niro). Han her på sporet af en snedig pyroman, der har specialiseret sig i at lave røggaseksplosioner...

Desuden medvirker Scott Glen, Jeniffer Jason Leigh, Rebecca DeMornay og Donald Sutherland. Flammehav er filmet af den danske Mikael Salomon, der for alvor har skruet op for blusset og skabt en åndeløs, virkelighedstro og skræmmende baggrund for filmens menneskelige drama.

Yderligere information

SerieFlammehav
UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår1991
KategoriFilm 4K-Ultra-Hd-Blu-Ray Film
GenreAction
Spillelængde137 Min.
Censur15
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
0 anmeldelser

Det er et vigtigt princip hos Gucca.dk, at e-handel er nødt til at være sikkert, billigt og hurtigt for kunderne.

Sikkerhed frem for alt

Når man handler på Internettet er sikkerheden meget vigtig, og det er selvfølgelig noget, vi vægter højt. NETS er din garanti for sikker betaling på Internettet, og vores løsning for Internetbetaling er selvfølgelig NETS godkendt. Så online køb og betaling hos Gucca er ensbetydende med fuld sikkerhed.

Altid fuld returret i op til 100 dage

Uagtet hvad du køber hos os, har vi altid 100 dages returret. Det betyder, at hvis du af den ene eller anden årsag ikke ønsker din vare, så kan du med god samvittighed returnere den uønskede vare til os, og så refunderer vi pengene til dig. Før du sender returvaren tilbage, er det en en god ide, at tage kontakt til os først.

Kort leveringstid

Vi ønsker ikke at du skal vente for længe på dit produkt, og vi har derfor fokus på at sikre den hurtigste levering. Hvis vi er lagerførende, så vil du som regel modtage varen indenfor 1-2 hverdage. Bemærk, at du kan få den nøjagtige lagerstatus på det individuelle produkt. Kontakt os såfremt du stadigvæk skulle have spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid for en vare.

Online betalingsmuligheder

Du har i vores shop mulighed for at foretage betaling på adskillige måder. Du kan altid vælge netop den betalingsmulighed, der passer lige til dig. Lige meget hvilken betalingsmulighed, du benytter - kan du altid være sikker og tryg. Benyt efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder du kan benytte. Husk på, at betalingskort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi afsender produktet, at pengene hæves fra din bankkonto.

Vores kundeservice yder altid personlig assistance

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, når du besøger vores webshop, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi er åben for henvendelse alle hverdage mellem kl. 10-15, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Følg din forsendelse hele vejen

Hvis du har behov for det, har du mulighed for at spore forsendelsen, fra det øjeblik vi afsender forsendelsen, til du har den i hænderne. Du kan logge ind på din egen personlige ordreside, så snart købet er fuldendt. Du kan følge med i, hvornår vi sender din forsendelse, på ordresiden. Du vil også modtage en mail i det øjeblik, vi afsender din pakke.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Backdraft 4K Ultra HD Blu-Ray til 5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Bedøm produktet