• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.261 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Battle Axe - Nintendo Switch - Badge Edition

Battle Axe er inspireret af de klassiske 80'ere og 90'ers eventyrspil og er en top-down arkadehack & slash skabt af veteran-pixelkunstneren Henk Nieborg. Battle Axe har grafik af høj kvalitet,... Læs mere.
259,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Battle Axe er inspireret af de klassiske 80'ere og 90'ers eventyrspil og er en top-down arkadehack & slash skabt af veteran-pixelkunstneren Henk Nieborg. Battle Axe har grafik af høj kvalitet, realistisk spilmekanik og musik fra den legendariske VGM-komponist Manami Matsumae - retro-gamere glæder sig!

Så længe du og dit folk kan huske har dit hjemland Mercia været holdt i det tyranniske greb om "Etheldred"; en despotisk troldkvinde, der bor i et tilsyneladende uigennemtrængeligt tårn i det fjerne iskolde ødemark mod nord. Hvert syvende år sender hun sine hære sydpå for at vælge beboere i hver bydel, der vil blive udsat for et liv med slaveri, og de bliver aldrig hørt fra igen.

Der kaldes efter mestre over hele landet for at tigge dem om at afslutte hendes styre. En alf, en troldmand og en plyndrer besvarer opkaldet. Deltag i denne gruppe helte på deres søgen efter at overvinde landets onde og besejre Etheldred en gang for alle!

 

Fakta

KategoriKonsoller Og Tilbehør Nintendo Switch
MærkeNumskull


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse