menuGucca.dk - Logo

Blindness - DVD

1 anmeldelse
En mystisk sygdom. En global epidemi. En verden i panik En mand - på vej hjem fra arbejde - rammes af uforklarlig blindhed, og hans verden lukker sig om ham i en uhyggelig hvid tåge. En efter en... Læs mere.
49,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

En mystisk sygdom. En global epidemi. En verden i panik

En mand - på vej hjem fra arbejde - rammes af uforklarlig blindhed, og hans verden lukker sig om ham i en uhyggelig hvid tåge. En efter en bliver også personerne i hans omgangskreds ramt af samme foruroligende skæbne, og som smitten spreder sig, sætter også panikken og paranoiaen ind. Efter pres fra den opskræmte omverden spærrer regeringen ofrene for "the white sickness" inde - i isolation på et nedlagt, øde beliggende sindssygehospital, hvorfra al lighed med den normale verden begynder at smuldre...

I takt med at flere og flere smittede kommer til hospitalet, bryder systemerne sammen, maden er knap, toiletterne stopper til, de døde ligger ubegravede hen... Og da en rebelsk indsat søger at tage kontrol over hospitalet og madrationerne ved brug af ualmindeligt grove metoder, bliver mareridtet om muligt endnu mere ubeskriveligt... Men en af de syge bærer på en hemmelighed: Hun er den eneste, der stadig kan se... !

Glæd dig til en anderledes katastrofe-film ! Provokerende, tankevækkende og visuelt flot - en stærk film, med noget på hjertet !

Se mere i:

Fakta

UdgivelsesdatoEr udgivet
Produktionsår2008
GenreDrama Romantik
Spillelængde116 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørFernando Meirelles
SkuespillereMaury Chaykin Julianne Moore Mark Ruffalo Yusuke Iseya Alice Braga Don Mckellar Yoshino Kimura Jason Bermingham
Manuskript afDon Mckellar
Skrevet afJosé Saramago
BilledeformatWidescreen 1.78:1, 16:9
LydformatDolby Digital 5.1
ProduktionslandCanada
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
IMDBIMDBFilmen på IMDB (Åbner i et nyt vindue)
TagsCivilisationskritik, Blinde, Epidemier, Drama Thriller, Blindness, Dvd, MovieKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Blindness DVD til 3 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse