• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.059 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Brigandine - Nintendo Switch

Besejr kontinentet i dette store strategisimuleringsspil Kontinentet Runersia er hjemsted for seks stormagter med mere end 40 baser, 100 riddere og 50 monstertyper. Vælg en lineal, komponer dine... Læs mere.
319,95 kr
  • Forudbestil nu
  • Levering: 14/05/2021
  • 30 dages returret

Besejr kontinentet i dette store strategisimuleringsspil

Kontinentet Runersia er hjemsted for seks stormagter med mere end 40 baser, 100 riddere og 50 monstertyper. Vælg en lineal, komponer dine tropper af riddere og monstre og marcher for at gøre krav på fjendens baser. Spilleren vælger, hvordan de vil kæmpe, så udtænk den bedste strategi for at lede din nation mod kontinentale erobring. Hvordan vil din legende udfolde sig?

 

■ Simpelt, men alligevel dybt krigssimuleringsspil med enhedsvækst og kortbaserede pelotonkampe

Tiden går over Runersia i årstider, der hver består af en organisationsfase og en angrebsfase.

I løbet af organisationsfasen organiseres riddere og monstre med forskellige klasser og færdigheder i delinger som forberedelse til de kommende kampe.

Under angrebsfasen finder turn-baserede pelotonkampe sted på et kort, der består af sekskantede rum. Brug enhedskompetencer, elementer, kabinetseffekter, terrænfordele og andre kamptaktikker for at føre din side til sejr! Alle nationer, riddere og monstre i spillet fortsætter med at kæmpe og vokse som du gør.

Spillet er også fyldt med andre måder at dyrke dine hære på, såsom klasseskift, udstyr og forskellige genstande.

 

■ Overvældende gameplay med høj afspilningsevne

Fjendens nationer sigter mod at erobre kontinentet også og vil angribe dine baser for at gøre det. Kampen om kontinentet vil være forskellig for hvert playthrough. Akkumuler historier og begivenheder fra de seks nationer i Records. Efter at have ryddet hovedtilstanden, The Legend of Runersia, bliver alternativ kapitel-udfordringstilstand låst op, hvilket giver mulighed for endnu mere afspilningsevne.

 

■ Verdensindstillinger

Runersia - et kontinent velsignet med manabusker fra gamle tider.

Fem Mana-sten, der blev opdaget for længe siden, er blevet indlejret i speciel rustning kaldet Brigandine, hver repræsenterer ideologien for nationen, der besidder den. Disse er blevet kendt som Brigandine of Justice, Sanctity, Freedom, Glory og Ego.

Tiden er nu Runersia 781, og en krig truer i horisonten for fem nationer og en lille stamme med uforenelige ideologier. Seks herskere og deres runeriddere vil kaste sig ind i konflikten, hver med deres egne håb og forventninger. blevet samlet under et enkelt banner, vil minder fra The Legend of Runersia blive genvundet, og sandheden om, hvad der skete her på Runersia, skal afsløres.

Sikker e-handel

Hurtig, billig og sikker e-handel er en oplevelse, som vi tilstræber, at brugerne altid får hos Gucca.dk.

Vi prioriterer sikkerheden højt

Ved e-handel er det uhyre vigtigt, at sikkerheden er up-to-date, og det er derfor et område, vi vægter højt. NETS er din garanti for sikker betaling på Internettet, og vores betalingsløsning er selvfølgelig NETS godkendt. Køb og betaling er derfor 100% sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 30 dage

Lige meget hvad du har købt hos Gucca.dk, har vi altid 30 dages returret. Det betyder, at hvis du af den ene eller anden årsag ikke ønsker din vare, kan du selvfølgelig bare returnere varerne og få dine penge refunderet. Før du sender dit produkt retur, så har du altid den mulighed at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Lynhurtig levering

Som vores kunde, skal du selvfølgelig ikke vente for længe på din vare. Vi leverer hurtigt og sikkert. Du har din vare i hænderne indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi har den på lager. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du bestiller varen. Har du spørgsmål til lagerstatus eller leveringstid, så er det altid en god ide, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Hvordan ønsker du at betale?

Du kan vælge imellem flere former for betaling, når du handler hos Gucca. Der er frit valg blandt vores betalingsformer - du gør brug af den, der passer dig. Uanset hvilken betalingsform, du gør brug af - kan du altid være tryg og sikker. Her finder du alle vores betalingsmuligheder. Først når dit produkt er afsendt, bliver beløbet trukket fra din bankkonto.

Kundeservice - få professionel assistance

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, når du besøger vores webshop, skriver eller ringer du naturligvis bare til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os imellem klokken 10-15 alle hverdage, og vi er altid klar til at give dig den assistance, du har brug for, med godt humør og et smil på læben.

Du kan følge din forsendelse

Vi giver dig selvfølgelig muligheden for at følge forsendelsen hele vejen til den er dig i hænde. Når du har gennemført købet, kan du tilgå din egen personlige ordreside. På din personlige ordreside vil du have mulighed for at følge med i, hvornår vi har afsendt dine produkter. Og i det øjeblik vi afsender din pakke, modtager du en mail fra os.

Fakta

PlatformNintendo Switch
Udgivelsesdato14/05/2021
GenreStrategiSimulation
ProducentNumskull
TagsBrigandine


Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse