menuGucca.dk - Logo

Castle Freak - DVD

John Reilly (Jeffrey Combs) har arvet et stort slot i Italien, men en skæbnesvanger ulykke lægger en dæmper på den ellers så glædelige begivenhed. En påvirket John er nemlig kørt galt i... Læs mere.
49,95 kr
  • Kun få på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

John Reilly (Jeffrey Combs) har arvet et stort slot i Italien, men en skæbnesvanger ulykke lægger en dæmper på den ellers så glædelige begivenhed. En påvirket John er nemlig kørt galt i familiens bil, og har derved slået sin egen søn ihjel. Samme ulykke kostede datteren synet, og skyldfølelserne og bebredelserne fra hans kone Susan (Barbara Crampton) har plaget ham lige siden. Alligevel inviterer John familien med på en lille ferie til slottet i håb om, at det kan få bragt dem tættere sammen igen.
Vel ankommet til Italien og indlogeret på det smukke iddelalderslot begynder stemningen dog snart at blive anspændt. For familien er ikke alene - langt fra! I kælderen under slottet lurer et gruopvækkende misfoster - et misfoster med smag for smukke, unge, blinde piger...

Stuart Gordon er hyllet for sine filmatiseringer af skrækmesteren H. P. Lovecrafts fortællinger, der i Gordons adaption krydres med en god portion humor, og henlægges til moderne tid. Castle Freak er baseret på fortællingen The Outsider, og er en af instruktørens absolut mørkeste film.

Se mere i:

Fakta

Produktionsår1995
GenreGyser
Spillelængde91 Min.
Censur15
SprogEngelsk
UnderteksterDansk, Norsk, Svensk, Finsk
InstruktørStuart Gordon
SkuespillereJeffrey Combs Jonathan Fuller Barbara Crampton Jessica Dollarhide
Manuskript afDennis Paoli
Skrevet afH.p. Lovecraft
Billedeformat4:3 Full-Frame
LydformatDolby Digital 2.0
ProduktionslandUsa
FormatRegion 2 Dvd Film - Dansk Udgave
TagsCastle Freak, Dvd, Movie


- Slideshows

- Trailershow

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse